Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Нестримні інстинкти – чоловік живе у будинку із 80 морськими свинками

Важливо

Рік тому контент-мейкер Сід Дваєр купив будинок із 10 морськими свинками – зараз їх увосьмеро більше. Він просто не знав, як зупинити їх розмноження. Але усіх залишив собі – за рік витратив на них близько $10 тис.

Історію розповідає Metro.

Дваєр переїхав до австралійського Сіднея до нового будинку і виявив там 10 морських свинок – їх залишили попередні власники.

“Ну хай будуть, вони круті”, – подумав тоді Сід. Але за кілька тижнів самиці народили дитинчат. Чоловік не міг вигадати, як зупинити тварин від розмноження.

“Спочатку, коли народилися перші четверо дитинчат, це було прикольно”, – пригадує чоловік. Але потім самиці народжували і народжували – не допомагав навіть вольєр, і зрештою через рік їх стало 80. Але тепер Сід зробив міцнішу загорожу і приглядає за самочками.

Зграя живе на задньому подвір’ї, а Сід зависає з ними цілими днями. Кожна свинка має своє ім’я, і чоловік кожну впізнає, оскільки називав їх не просто так, а за асоціаціями.

Одна із свинок, наприклад, зветься Клавдія на честь Клавдії Вінклман, відомої британської ведучої і журналістки – тому що у неї було довга шерсть, яка закривала волосся.

Cid and his guinea pig
Фото: Cid Dwyer

Іншого улюбленця звати Допитливий Джордж – саме через таку рису характуре.

Ще одна свинка – Печивко з дропсами – бо має характерні цяточки на брунатному хутрі, схожі на крихти шоколаду. Це найулюбленіша, зізнається Сід.

Сід починає свій день, що дає улюбленцям пожувати молодих стебел ячменю, сухі корми й іноді – трохи кавуна. Також чистить вольєри.

На своїх улюбленців за рік Сід витратив 8 тис. фунтів стерлінгів – це майже $10 тис.

“У них тут розкішне життя. Вони дуже розпещені”, – усміхається Сід.

Як повідомляло BitukMedia, 18-річна дівчина з Аргентини думала, що врятувала кошеня, а воно виявилось дикою пумою. Флоренсія дізналась правду випадково.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі