Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дикий сюрприз: дівчина врятувала не те кошеня

Важливо

18-річна дівчина з Аргентини думала, що врятувала кошеня, а воно виявилось дикою пумою. Флоренсія дізналась правду випадково.

Про це пише MSN.

18-річна Флоренсія рибалила зі своїм братом, коли вони знайшли двох кошенят приблизно тижневого віку. Вони безпорадно лежали поруч з померлою кішкою. Флоренсія припустила, що тварина померла під час або невдовзі після народження кошенят. «Ми думали, що це нічийна кішка, яка народила», – каже дівчина.

Флоренсія вчинила шляхетно – взяла кошенят і хотіла допомогти їм вирости та одужати. Проте вижив лише один, і вона назвала його Тіто. Його рідний брат після порятунку прожив лише тиждень.

Як невдовзі дізналася Флоренсія, Тіто, грайливий і чарівний, не був звичайним котом.

«Він любив грати, кусатися та досить швидко бігати. Йому подобалося забиратися на стіл і стрибати звідти, він думав, що це нормально”, – розповіла дівчина.

Через два місяці таких розваг тварина отримала легку травму, і Флоренсія віднесла свого Тіто до ветеринара. Лікар був збентежений. “Ветеринар не знав, хто це, але сказав, що це незвичайна кішка”, – розповідає Флоренсія. І дійсно, виявилось, що Тіто – кішка, але дика. Добра дівчина врятувала дику пуму.

Як повідомляло раніше BitukMedia, у мерію мексиканського міста Акапулько вдерлась дика тварина і зірвала засідання міської ради. Просто під час засідання зі стелі впав єнот. Його не витримала стельова панель. Чиновники виглядали наляканими, а користувачі повеселились.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі