Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка чотири рази завадила коханому зробити їй пропозицію

Важливо

Цілих чотири рази випадково завадила коханому зробити їй пропозицію руки та серця мешканка британського міста Морпет, графство Нортумберленд. Вручити обручку чоловік зміг лише з п’ятої спроби.

Про це повідомляє The Mirror.

Пропозиції часто добре продумані та зберігають незабутні спогади про момент, коли ваш партнер нарешті стає на одне коліно. Однак досвід однієї пари був особливий, оскільки жінка несвідомо зруйнувала власну пропозицію і не один, а чотири рази!

27-річна Френкі Кларк та її 39-річний коханий Енді почали зустрічатися у 2022 році. Вони зблизилися завдяки спільній любові до футболу і стали нерозлучні. Через чотири місяці після знайомства Енді переїхав у квартиру до Френкі. Жінка була настільки впевнена в їхньому спільному майбутньому, що захотіла оформити заручини офіційно. “Ми говорили про це, але Енді не хотів поспішати, оскільки вже був одружений у минулому. Йому не хотілося, щоб все знову пішло не так”, – пояснила вона.

Зрештою Енді наважився зробити пропозицію коханій та замовив обручку. Вручити її вдалося лише з п’ятої спроби.

Вперше пропозиція зірвалася, тому що Кларк пішла гуляти з приятелями, які приїхали з Ірландії. Напередодні Нового року Енді збирався зробити другу спробу, але жінка вирішила лягти спати раніше, оскільки наступного дня вона мала виступати на концерті. Коли Кларк зійшла зі сцени після концерту, вона була надто схвильована і зосереджена на успіху в публіки. Так провалилась третя спроба. Четверту чоловік хотів зробити, коли вони фотографувались під час прогулянки. Він вже був готовий дістати обручку і стати на коліно, але жінка зіпсувала сюрприз недоречним жартом: “Зараз найкращий час зробити пропозицію”.

Спочатку Енді, за його зізнанням, був розчарований, зневірився. “Я весь час думав, що цього ніколи не станеться. Я також запитував себе, може, це знак, що цього не має статись. Але я не здавався”.

Вдалою стала лише п’ята спроба, яку Енді зробив під час прогулянки пляжем. Перед цією прогулянкою жінка теж пожартувала, сказавши: “Може, мені взяти з собою штатив і не стригти нігті, якщо ти збираєшся зробити пропозицію?” У відповідь чоловік огризнувся, і Кларк відчула себе винною через те, що зачепила його за живе. “Після цього ми пішли випити шипучки. Він розповів мені про всі спроби, які я ненароком зіпсувала”, — пояснила вона.

Френкі та Енді почали зустрічатись в травні 2022 року, а заручились 6 січня 2023. Фото – Frankie Clark / SWNS

“Коли я нарешті запитав Френкі, це було дуже емоційно. Я знав, що це правильний час, оскільки вийшло сонце, вщух вітер, і залишилися лише ми з Френкі”.

Тепер пара планує одружитись за кордоном у найближчі кілька років.

Як розповідало раніше BitukMedia, британці Бі Ніколс та Джеймс Кавана познайомилися ще у початковій школі. Вдруге зустрілися завдяки локдауну. Нещодавна пара освідчилася – в один і той же момент вони запропонували побратися одне одному. Кажуть, що це знак, ніби вони – споріднені душі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі