П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дивовижна синхронність – чоловік і жінка освідчилися одночасно в коханні

Важливо

Британці Бі Ніколс та Джеймс Кавана познайомилися ще у початковій школі. Вдруге зустрілися завдяки локдауну. Нещодавна пара освідчилася – в один і той же момент вони запропопонували побратися одне одному. Кажуть, що це знак, ніби вони – споріднені душі.

Романтичну історію розповідає ВВС.

Бі розповіла про випадок у себе у Twitter. Під час зимових свят вона стала на коліно перед Джеймсом і запропонувала йому одружитися. Джеймс прийшов готовий до такої ж пропозиції і запропонував одружитися коханій.

“Я точно не з тих, хто вірить у споріднені душі, але після цього досвіду з Джеймсом почалося так багато збігів, що я, думаю, повинна повірити”, – каже Бі.

“У нас було багато спільних друзів у школі та в університеті; ми майже зустрічалися, але не зовсім”, – пригадує жінка. Вона живе зараз у місті і з Джеймсом зустрілася знову, коли приїхала у рідне село провідати батьків.

Bee Nichols and James Kavanagh

“Мама Джеймса досі зберігає кухонний рушник, який ми зробили в початковій школі, на якому є наші імена та наші автопортрети”, – розповідає Бі.

Минулого року пара зрештою зрозуміла, що час освічуватися. Вони поїхали відпочити у Латвію. Бі планувала проїхатися з Джеймсом на собачій упряжці, піднятися на вежу для спостережень і зробити пропозицію там.

Бі каже, що помітила, що Джеймс нервує і поводиться під час поїздки надто тихо. Вона, що Джеймс про щось здогадується, і вирішила освічитися партнеру. Те ж саме зробив і він.

Як повідомляло BitukMedia, y США жінка отримала довгоочікуване освідчення в коханні та пропозицію руки та серця від друга юності. Молоді люди закохались 24 роки тому. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі