Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Історія гідна ромкому – жінка отримала пропозицію після 24 років очікування

Важливо

У США жінка отримала довгоочікуване освідчення в коханні та пропозицію руки та серця від друга юності. Молоді люди закохались 24 роки тому. 

Про незвичайні заручини через роки очікування та розлуки пише Metro.

38-річна Кейт Макнейл та її ровесник Пол Деймон познайомилися з ініціативи його старших сестер ще підлітками – у 1997 році. Між ними почалося дружнє спілкування. Вони годинами розмовляли по телефону і навіть засинали з трубкою біля вуха.

Кейт зізнається, що швидко закохалась в Пола, але не наважувалася про це сказати. Коли їм виповнилося по 18 років, дівчина ризикнула поцілувати хлопця, але той ухилився. Такий вчинок коханого розбив їй серце.

Фото з архіву Кейт Макнейл

А далі життя внесло свої корективи. Батьку Кейт запропонували роботу в іншому місті, і сім’я переїхала. Молоді люди підтримували дружбу на відстані, але з часом спілкування зійшло нанівець. Потім у кожного почалося своє життя: хлопець пішов служити на флот, а дівчина вступила до коледжу.

Завдяки соцмережам ці двоє не випускали один одного з виду. Обидва завели сім’ї,  Кейт народила дітей. Вона працювала вчителькою, він майстром по дереву. Через роки і Кейт, і Пол розлучились зі своїми партнерами. 

І знов жінка зробила перший крок. Коли Кейт дізналася, що Пол вільний, одразу надіслала йому повідомлення. А той зрадів. Чоловік зізнається, що багато років почувався йолопом, шкодував про той поцілунок і ніколи не забував про подругу юності.

Вже дорослі люди домовились про зустріч, на якій вперше й поцілувались. Вже немає потреби соромитись своїх почуттів. Вони нарешті змогли освідчитись один одному.

Пол не вагаючись переїхав жити до Кейт та її дітей у Флориду. Зараз пара заручена і збирається одружитися в липні 2023 року. “Я завжди кохала його”, –  каже щаслива Кейт.

Як повідомляло раніше BitukMedia, ірландець Пітер і британка Хізер, обом по 34 роки, були вимушені вдавати з себе пару, щоб зняти квартиру у англійському Бристолі. Однак спільні цінності й ізоляція під час пандемії внесли свої корективи. Вони закохались.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі