Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Face It Alone – гурт ​​Queen випустив загублений трек з Фредді Меркьюрі (відео)

Важливо

На каналі легендарного гурту Queen з’явилася пісня Face It Alone. Її було записано класичним складом колективу. Ще у 1988-му – за три роки до смерті Фредді Мерк’юрі. Тоді Queen працювали над альбомом The Miracle. Але до платівки композиція не увійшла та всі ці роки лежала в архіві. Тепер фахівцям вдалось її відновити. 

Про це розповідає BBC.

Запис Face It Alone вважався загубленим 35 років. Коли його знайшли в архіві, той виявився пошкодженим. Було побоювання, що відновити запис не вдасться. За словами гітариста Браяна Мея, технічним фахівцям вдалося буквально “склеїти разом” фрагменти пісні.

“Ми ніби забули про цей трек. Але він, це маленький скарб. Це чудово, справжнє відкриття. Це дуже пристрасний твір”, – розповів ударник гурту Роджер Тейлор.

У 1988-му Фредді Мерк’юрі вже тяжко хворів. Учасники Queen припускали, що платівка The Miracle може стати для групи останньою.

Нині ж легендарний британський гурт Queen презентував кліп на пісню Face It Alone.  Повідомляють, що останній альбом музикантів перевидадуть – до нього увійдуть Face It Alone, а також запис розмов учасників гурту в студії.

Як повідомляло раніше BitukMedia, турецький фотограф та адвокат Альпер Есільтас опублікував у своєму Instagram фотопроєкт під назвою “Ніби нічого не трапилось”. Це підбірка фотографій світових знаменитостей, які рано пішли з життя. Змоделювати зовнішність зірок допоміг Штучний інтелект.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі