Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Типова романтична комедія – вдавали із себе пару, а потім закохалися

Важливо

Ірландець Пітер і британка Хізер, обом по 34 роки, були вимушені вдавати із себе пару, щоб зняти квартиру у англійському Брістолі. Однак спільні цінності й ізоляція під час пандемії внесли свої корективи.

Романтичну історію розповідає The Guardian.

Хізер переїхала в Брістоль із Лондона 2017-му. Каже, вигоріла від столиці, хотіла більше дерев на вулиці і можливість їздити на велосипеді. Пітер, родом із Дубліна, оселився у місті після мандрівок. Їх познайомила колишня дівчина Пітера.

Аби зняти квартиру, Пітеру і Хізер довелося вдавати пару, хоча на той час вони зустрічалися із іншими людьми. Просто господарі квартири шукали родину – певно, не хотіли, аби жильці часто змінювалися, кажуть вони.

Пара зізнається, що вони відразу добре поладнали і між ними «проскочила іскра». Але вони побоялися, що в разі розставання отримають проблеми із житлом. У 2019-му вони обоє були самотні і флірт почав наростати. Того року, пригадують, між ними була дійсно потужна хімія, але стосунки все ще трималися на рівні, які британці називають «friends with benefits», тобто кохалися по дружбі. Кажуть, не сподівалися, що це переросте у щось більше. А потім стався Covid-19 і ізоляція.

Під час карантину Пітер, який серед іншого викладає йогу, зміг купити окрему квартиру і запросив жити Хізер, вона погодилася. Вони готували разом і гуляли із собакою Пітера на ім’я Джем Джем.  Тільки 2021-го, катаючись на чортовому колесі під час музичного фестивалю Shambala, Пітер запропонував Хізер почати зустрічатися «офіційно». І вона погодилася через кілька днів, після повернення додому. Але їм ще довелося пережити перехідний період до справжньої романтичної пари.

«Це сюжет класичної романтичної комедії, коли дівчина виявляється найкращою подругою, як завжди була поруч», – каже Хізер.

Піту подобається, що у них багато спільного. Вони їдять в основному рослинну їжу. Пітеру подобається, що Хізер уміє привернути до себе людей, а жінці те, що її партнер щиро відданий активізму і вони обоє турбуються про соціальну справедливість. Пітер говорить, що у них багато спільних цінностей. Пара робить усе разом – готують їжу, спілкуються з друзями та відвідують заходи.

«А ще він веселий і примушує мене сміятися кожного дня», – каже Хізер.

Як повідомляло раніше BitukMedia, шкільні друзі 59-річний Стів і 55-річна Десанде із Іллінойса, США, одружилися після того, як не бачилися 40 років. Кажуть, розлука пішла на користь.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі