Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

«Повернувся додому»  – пара одружилася після 40 років розлуки

Важливо

Шкільні друзі 59-річний Стів і 55-річна Десанде із Іллінойса, США, одружилися після того, як не бачилися 40 років. Кажуть, розлука пішла на користь.

Історію подружжя розповіло The Guardian.

Десанде і Стів познайомилися у 1979 році у північному Іллінойсі, США. Жінка пригадує, що була зима, вона несла книжки і малювальне приладдя в руках і руки замерзли. Десанде тоді лише перейшла в нову школу. Стів жив по сусідству і запропонував допомогу дівчині. Вона спочатку відмовилася, але коли подув крижаний різкий вітер, змінила свою думку. З того часу Стів чекав на Десанде кожного дня і допомагав їй нести речі.

Наступного року Стів випустився зі школи і став військовим, багато переїжджав – і вони втратили контакт. Вони з Десанде одружилися із іншими людьми і завели дітей.

На початку 2021-го Стів знайшов Десанде у Facebook. У неї було інше прізвище, але чоловік впізнав її і зафрендив. Так вони почали спілкуватися.

«Ми могли говорити телефоном годинами», – пригадує Десанде. Через два тижні Стів зрозумів, що у них є романтичний зв’язок.

«Нам завжди було про що говорити. Я трохи відлюдник, але здавалося, що вона мене знає», – каже Стів. Він на той час працював доглядальником у Міссісіпі і сказав Десанде, що хоче повернутися у Іллінойс і знайти кращу роботу. Десанде вирішила допомогти з переїздом і дозволила пожити у своєму будинку якийсь час. Вона проїхала до Стіва 7 годин на своєму авто, аби забрати його до себе.  

«Ніхто досі не робив для мене такого. Вона справжні друг, подумав я», – каже Стів. Через два місяці спільного життя, вони зрозуміли, що між ними романтичні стосунки.

Фото: The Guadian

«За два тижні до того, як Стів переїхав, я лежала у ліжку. Була лише і я кіт. Все, що я хотіла, аби поруч був чоловік. Моє бажання здійснилося», – каже Десанде.

Стів же каже, що він ніби повернувся додому. Через чотири місяці після переїзду він знайшов роботу у лікарні. Із Десанде вони живуть уже рік. Десанде каже, що для них найкраща частина дня – це сніданок разом, вони по черзі готують його в різні дні.

Стів говорить, вони ніколи не свариться, а їхні попередні стосунки зіграли гарну роль.

«Ми даємо один одному простір, коли це потрібно, але і проводимо багато часу разом. Я щасливий проводити кожен день із цією жінкою».

Як повідомляло раніше BitukMedia, 10 років прожив самітником самець азійської дрібнокігтевої видри на ім’я Баджер із морського зоопарку у британському Веймуті, графство Дорсет. Тепер він знайшов собі пару і вони не розлучаються.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі