Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

«Аж іскрить» – самець видри знайшов пару після 10 років самотності

Важливо

10 років прожив самітником самець азійської дрібнокігтевої видри на ім’я Баджер із морського зоопарку у британському Веймуті, графство Дорсет. Тепер він знайшов собі пару і вони не розлучаються.

Зворушливою історією поділилося Mirror.

Баджер – грайлива і смілива видра, він любить плавати в річці у вольєрі і грати з галькою. Але протягом 10 років із самками у нього не складалося. Зрештою, він став агресивним і почав шкодити співробітникам.

Все змінилося, коли у вольєрі з’явилася 12-річна видра Іса. Співробітники зоопарку говорять, що вона ні на мить не покидає Баджера і між ними двома просто іскрить. «Це ідеальна пара для нього», – відзначають у зоопарку.

Азійські дрібнокігтеві видри живуть на великому ареалі у Банґладеші, Китаї, Філіппінах та на Тайвані. Вони живуть великими сімейними групами. Більшість часу вони порпаються у мулі, бавляться, чепуряться і сплять. Розмножується лише домінуюча пара, а молодь допомагає батькам вирощувати братів і сестер.

Як раніше повідомляло BitukMedia, рейнджери та ветеринари таїландської провінції Накхон Найок провели рятувальну операції із порятунку 10-річної слонихи та її доньки-слоненяти із дренажної ями . Доросла тварина травмувалася під час порятунку і медики робили їй серцево-легеневу реанімацію.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі