Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

«Зразкова Перша леді» – ексрадник Байдена про Олену Зеленську

Важливо

Перша леді України Олена Зеленська під час свого виступу у Конгресі вразила американських законодавців та американську пресу. Але це ще не означає збільшення військової допомоги.

Про це в ексклюзивному коментарі BitukMedia зазначив Майкл Халтцел, радник Джо Байдена часів його членства у Сенаті.

«Пані Зеленська була зразковою Першою леді – гідною, але експресивною, особливо коли говорила про російські атаки на звичайних українців. Її прохання про допомогу від імені звичайної української матері було дуже ефективним», – відзначив політик.

Халтцел відзначив, що він проглянув кілька публікацій в американських ЗМІ – виступ Олени Зеленської був сприйнятий дуже позитивно. Так же позитивно поставилися до виступу і конгресмени.

«Аудиторія дуже сприйняла виступ пані Зеленської – це відображає ту глибоку підтримку, яка Україна має у Конгресі. Україну підтримують усі, окрім хіба що малої групи ультранаціоналістичних республіканців», – відзначає Халтцел.

Тим не менш, додає він, не можливо поставити знак дорівнює між підтримкою виступу і збільшенням поставок озброєння.  І як би там не було, збільшення поставок має ініціювати Білий дім, а не парламент.

Але в підсумку, успішний виступ Першої леді знову посилив ту підтримку, яку відчуває Київ, каже Халтцел.

Як повідомляло BitukMedia, шеф-кухарка й авторка кулінарних книг українського походження, яка проживає в Лондоні, потрапила до списку найбільш надихаючих та впливових жінок Британії.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі