П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Розумна подушка дає виспатись тому, хто спить поряд з хропуном (ВІДЕО)

Важливо

Стартап з Південної Кореї створив розумну подушку, яка здатна розпізнавати хропіння. Пристрій розпізнає хропіння і регулює голову сплячого так, аби той перестав хропіти. Нещодавно пристрій під назвою Motion Pillow отримав нагороду CES 2023 Innovation Awards, що проходив у Лас-Вегасі (США).

Про це розповідає New York Post.

Розумна подушка використовує машинне навчання для аналізу хропіння під час сну та регулювання положення голови, щоб його зменшити.

Виявивши хропіння, подушка починає роздуватись доки неприємний звук не вщухне. Після цього вона здувається назад. При цьому система не реагує на хропіння іншої людини в тому ж ліжку. Розумна подушка також працює практично безшумно і навряд чи потурбує чийсь сон.

Згідно з інформацією на сайті  Motion Pillow, клінічні випробування показали позитивні результати у 93,7% користувачів. Навіть якщо люди продовжували хропіти, тривалість неприємного звуку під час сну знижувалася на 44%.

Поки пристрій можна придбати у Південній Кореї. Проте ціна подушки чимала – 400 доларів. Чи вартує відсутність хропіння таких грошей? Вирішувати тільки тим, кому доводиться спати поряд з хропуном.

Як повідомляло раніше BitukMedia, перший безпілотний дитячий візочок Ella презентували на виставці CES 2023 у Лас-Вегасі (США). Новинка безперечно зменшить кількість батьківських турбот та зробить прогулянки з дітьми більш комфортними. Але своєю ціною може відлякати багатьох.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі