Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Переполох у міськраді: дика тварина налякала чиновників (ВІДЕО)

Важливо

У мерію мексиканського міста Акапулько вдерлась дика тварина і зірвала засідання міської ради. Просто під час засідання зі стелі впав єнот. Його не витримала стельова панель. Чиновники виглядали наляканими, а користувачі повеселились.

Про це пише Daily Mail.

Видання оприлюднило кадри з камер відеоспостереження, на яких можна бачити, як єнот бігає навколо столу. У цей час міські чиновники у переляці застрибують на стільці, інші – сміються. На кадрах також видно, як другий єнот сидить на краю стельової панелі. Переполох продовжувався доти, доки тварина не вибігла у вхідні двері. Тільки потім чиновники змогли повернутись до порядку денного перерваного засідання.

За даними видання, інцидент стався, коли міська рада розглядала бюджет на січень та лютий. Наголошується, що мерія Акапулько розташована всередині парку Папагайо, на околицях якого вештається чимало єнотів. Проте, як дика тварина пробралася до будівлі, невідомо.

Раніше BitukMedia розповідало про курйоз з цапом на ім’я Пабло із британського Вустера. Тварина стала зіркою соцмереж після того, як влаштувала сольний концерт під орган у місцевому соборі. Пабло опинився на службі напрохання місцевого священика і почав ревіти під музику.  

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі