Вівторок, 16 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Козел Пабло заспівав під церковний орган і став зіркою інтернету

Важливо

Козел Пабло із британського Вустера став зіркою соцмереж після того, як влаштував сольний концерт під орган у місцевому соборі. Пабло опинився на службі через прохання місцевого священника, і почав ревіти під музику.  

Про курйоз повідомляє ВВС.

Священник попросив місцевого фермера Олівера Арундала привести тварин у храм для благословіння, і він обрав найкращих із них. Але вже на місці з’ясувалося, що тварини малого того, що лишили свої випорожнення повсюду, ще й Пабло ледь не зруйнував службу своїм воланням, пригадують очевидці.

Софі Гікс, яка привела на службу альпаку, каже, що було вкрай важко тримати серйозне обличчя.

“Усі сміялися. Хлопчики і дівчата із церковного хору не могли зібратися до купи. Вони намагалися триматися професійно, але було весело”, – пригадує жінка.

На відео чутно, як голос козла відбивається ехом від стін храму і перекрикує орган.

У церкві на Пабло не ображаються – навпаки, радіють, що він привернув увагу усього світу до служби – і запрошують козла виступити наступного року.

“Витівка Пабло вразила стількох людей по всьому світу. Він явно став головною дійовою особою у цій драмі”, – жартує віце-декан храму Стівен Едвардс.

Як повідомляло BitukMedia, пожежники іспанської Барселони залучили 290 кіз до боротьби з лісовими пожежами. Тварини виїдають і витоптують суху рослинність, в результаті чого пожежі не виникають.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі