П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Львів’янка здобула титул віцеміс на конкурсі краси Grandma Universe 2023

Важливо

59-річна львів’янка Ольга Дрималик здобула титул віцеміс на всесвітньому конкурсі краси для жінок 50+ Grandma Universe 2023. Конкурс відбувся у столиці Болгарії – місті Софія.

Про це повідомляє Високий Замок.

“Я не вагалася жодної секунди, чи брати участь у цьому престижному конкурсі, бо для мене — це шанс не лише здійснити свою давню мрію, а й на міжнародному майданчику привернути увагу світової спільноти до війни, яку рашисти розв’язали проти нас”, – каже Ольга Дрималик.

На конкурсі було 25 учасниць. Азійські жінки не дуже прагнули спілкування, а ось європейки ставилися із увагою і розпитували про Україну. Дрималик також каже, що на конкурсі були дві росіянки, і вони намагалися потоваришувати із нею.

“Намагалася не перетинатися з ними і навіть не стояти поруч. Мені було неприємно. Як тільки чула російську мову, мене вже це дратувало. Ці дві представниці країни-агресорки були для мене подразнюючим фактором”, – зізнається жінка.

Загалом про конкурс у “Віцеміс Бабусі Всесвіту” Дрималик склалося позитивне враження.

“Це, на мою думку, був парад красивих і активних жінок. Попри те, що конкурс для бабусь, “бабусями” цих жінок назвати язик не повертається. Це надзвичайно активні пані – спортивні, підтягнуті, на творчому конкурсі демонстрували свою фізичну форму. Туди їдуть надзвичайно позитивні, не ліниві, не байдужі до себе, енергійні, життєлюбні”, – розповідає вона.

На конкурс національних костюмів українка виходила першою. Пригадує, що із зали хтось вигукнув “Слава Україні!”.

“Коли всі одна за одною пройшли, я знову перша вийшла на середину залу, щоб покрутитися перед публікою. Хтось із залу вигукнув: “Слава Україні!”. Боже, це було так круто, і я відразу на увесь зал вигукнула: “Героям слава!”. І тоді я зробила кілька народних танцювальних рухів. Мені із залу вигукували: “Браво!””, – пригадує вона.

Перше місце посіла 48-річна учасниця від Сінгапуру. Вона має титул “Місіс світу — світовий туризм” і є досвідченою моделлю.

Як повідомляло BitukMedia, 73-річна модель та актриса Коллін Хайдеманн із американського Лос-Анджелеса вражає підписників та хейтерів своїм сміливими та відвертими образами у зовнішньості. Однак, жінка говорить, що їй байдуже до невдоволених.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі