Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Мені 73, і байдуже, що скажуть” – жінка бентежить мережу своєю зовнішністю

Важливо

73-річна модель та актриса Коллін Хайдеманн із американського Лос-Анджелеса вражає підписників та хейтерів своїм сміливими та відвертими образами у зовнішньості. Однак, жінка говорить, що їй байдуже до невдоволених.

Про це пише New York Post.

На своїй сторінці в TikTok є кадри її фотосесій, стильного вбрання та тренувань з гламурним макіяжем. На невгамовну пані, яка руйнує стереотипи, підписані 318 тис. підписників.

Хайдеманн, стверджує, що почала свою модельну кар’єру лише у 69 років. До хейтерів, які кажуть їй, що купальники їй не підходять через вік, вона ставиться іронічно і глузує з них у відео.

Colleen Heidemann in sexy outfits
TikTok/ @colleen_heidemann
Colleen Heidemann wears an off-the-shoulder Vans top and a yellow skirt
Colleen Heidemann wears a sexy strapless black swimsuit

“Я не можу уявити собі жодної миті, години чи дня без краси у своєму житті”, – каже жінка. Коли вона відчуває себе красивою, то відчуває і любов, каже Коллін.

Як повідомляло BitukMedia, неймовірно схожа на жінку робот-касирка з’явиться у Дубаї (ОАЕ). Її завдання – подавати напої та балакати з клієнтами. Кібер-кафе Donna відкриється наступного року. Розробники впевнені, що їхня робот-супермодель впорається з приготуванням кави і морозива без допомоги людей.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі