Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Донна, робот-супермодель, працюватиме у кав’ярні

Важливо

Неймовірно схожа на жінку робот-касирка з’явиться у Дубаї (ОАЕ). Її завдання – подавати напої та балакати з клієнтами. Кібер-кафе Donna відкриється наступного року. Розробники впевнені, що їхня робот-супермодель впорається з приготуванням кави і морозива без допомоги людей.

Про це повідомляє Daily Mail.

Сам робот-андроїд, модель Robo-C2,розроблений так, аби виглядати як людина, розмовляти як людина, виражати емоції та взаємодіяти з людьми.

Робота звати Донна. Вона працюватиме як повноцінний співробітник кав’ярні. Андроїд не тільки подаватиме каву, а й мило спілкуватиметься з відвідувачами і навіть розповідатиме казки наймолодшим клієнтам.

Донна заворожує своєю реалістичністю. У неї силіконова шкіра та гіперреалістичні очі. А завдяки своїй унікальній міміці вона здатна передавати широкий спектр емоцій.

Творці андроїда кажуть, що вона має «жіночий» характер: може бути “трохи іронічною”, але передусім вона – “відповідальний співробітник кібер-кафе”. Розробники стверджують, що роботи допомагають бізнесу отримати “конкурентну перевагу” та залучають нових клієнтів.

Донна – точна копія моделі Діани Габдулліної.  

Кібер-кафе Donna буде відкрито 24/7, оснащено автоматом для приготування м’якого морозива, машиною для розливу безалкогольних напоїв та кавоваркою. Всі замовлення будуть подаватися клієнтам роботом. Клієнти мають бути готові розплачуватися у терміналі самообслуговування.

Як повідомляло раніше BitukMedia, відвідувачів дубайського Музею майбутнього посмішками та жартами зустрічає незвичайна працівниця. Це робот-гуманоїд на ім’я Амека. Його розробила компанія Engineered Arts. “Це найдосконаліший робот-гуманоїд у світі”, – стверджують розробники.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі