Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Leodar презентував конопляну олію, якість якої захищена, як валюта

Важливо

В Узбекистані відбулася презентація конопляної олію торгової марки Leodar, яке виробляє біотехнологічний індустріальний агрокомплекс RS Success Agro. Технологічне шоу, яке демонструвало унікальні технології виробництва, було організоване найбільшим інвестором у сільськогосподарський сектор країни –  Industrial Innovation Group.

Про це повідомляє сайт торгової марки Leodar.

Коноплю для олії марки Leodar ретельно відбирають за якістю. Полив здійснюється за допомогою інноваційної системи крапельного зрошення, розповідають на сайті виробники. Для виготовлення олії використовують метод холодного віджиму за допомогою гідравлічних пресів. Відсутність термічної обробки дозволяє зберегти корисні речовини конопляного зерна.

RS Success Agro є поки єдиною компанією в Узбекистані, яка має ліцензію від держави на вирощування, переробку, зберігання, транспортування і продаж технічної коноплі.

Leodar відроджує вікові традиції коноплярства в Узбекистані. Але поєднує їх із передовими технологіями. Так, під час шоу Industrial Innovation Group компанія продемонструвала виробничу лінію розливу, стерилізації та пакування олії. За одну годину лінія здатна виробити 1,5 тис. пляшок олії від процесу розливу до пакування. Швидкість пакування – 3 тис. пляшок за годину.

Leodar має унікальну етикетку, каже генеральна директорка RS Success Agro  Робія Ібрагімова.

“У світі нема аналогів такій етикетці. Її захищеність можна порівняти з акцизною маркою чи банкнотою. Пляшки промарковані електронною smart-етикеткою із захисною голограмою і системою Track&Trace. Голограма має індивідуальну нумерацію, яку наносять за допомогою запатентованої технології I-MET. Завдяки їй номер стає невід’ємною частиною голограми. Зчитавши QR-код на етикетці, кожен може побачити повний життєвий цикл пляшки олії Leodar. Будь-які спроби змінити чи виправити персоналізовані дані будуть помітні”, – розповідає Ібрагімова.

Зайнаб Абдулаєва, директорка випробувальної лабораторії RS Success Agro підкреслила, що олія Leodar не містить психоактивних речовин ТГК. Його сертифікували для застосування у кулінарії провідні лабораторії світу – США, Китаю, Узбекистану, Німеччини, Швейцарії, Росії та ОАЕ.

Виробники Leodar підкреслюють, що конопляна олія має збалансоване співвідношення амінокислот Омега-3, Омега-6, Омега-9, і тому є важливим для здорового харчування.

Як повідомляло BitukMedia, pослини коноплі можуть бути помічниками у боротьбі людини проти змін клімату. Вчені з США з’ясували, що плантації канабісу поглинають вуглекислий газ з повітря вдвічі ефективніше, ніж дерева. А ще ці рослини ростуть швидше і потребують менше води, ніж інші культури.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі