Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Український пес-переселенець отримав посаду таксиста (ВІДЕО)

Важливо

Переселенці із Харкова до Дніпра таксист Олексій Поханич та його пес Бені возять пасажирів разом. Для цього керівництво дозволило спеціально переобладнати машину.

Про це повідомляє Суспільне.

Власник собаки розповідає, що Бені звик до нього з дитинства, і не міг лишатися вдома. Чоловік після переїзду до Дніпра почав працювати у таксі і брав собаку із собою.

“Він зі мною звик, з дитинства зі мною завжди – куди я пішов, туди і він. Він сам вирішив, що він зі мною, навіть не я. Бо якщо я йду, він кидається на двері, на мене, скулить, гавкає, нудьгує”, – розповідає Олексій.

Одного разу посажири наскаржилися на чотирилапого у салоні. Із керівництвом служби стався конфлікт, Олексія заблокували – він не міг брати замовлення.

Однак менеджер увійшов у становище та дозволив возити собаку із собою. Тепер на аватарці таксиста Олексій удвох із Бені. А сервіс повідомляє, що в машини буде пес.

Аби собака не контактував із пасажирами, встановили сітку. Тож пасажири можуть погладити Бені лиша за власним бажанням.

Навіть дали спеціальну позначку для авто – “пет-мобіль”, англійське pet означає “улюбленець”. А як дієслово воно перекладається як “пестити”. Тож пасажири можуть попестити Бені – за власним бажанням.

У додатку для клієнта висвічується фото водія разом з собакою, і далі водій дзвонить клієнту і попереджає, що він буде з собакою”, – регіональний представник сервісу таксі Денис Гура.

“Декому байдуже: собака та собака, а деякі у захваті. Ті, хто люблять тварин, дуже раді. Стереотипи такі є, що собака бійцівська, але це стереотипи. Собака дуже добра, ласкава, агресії ніякої немає”, – каже Олексій.

Він розповідає, що інколи пасажири після поїздки просять погуляти з собакою та залишають чайові у вигляді смаколиків.

Як повідомляло BitukMedia, водійка автобуса Мартін Петі у Британії допомогла спіймати загублену вівцю, яка бігала проїжджою частиною, а потім отримала прохання підвезти тварину до ферми. Все це сталося в перший робочий день жінки. Про це розповідає компанія перевізник Brighton&Hove.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі