Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Перший робочий день – водійка ловила вівцю на дорозі, а потім катала її на автобусі

Важливо

Водійка автобуса Мартін Петі у Британії допомогла спіймати загублену вівцю, яка бігала проїжджою частиною, а потім отримала прохання підвезти тварину до ферми. Все це сталося в перший робочий день жінки.

Про це розповідає компанія-перевізник Brighton&Hove.

Подія сталася минулої неділі. Мартін уперше вийшла на маршрут на місцевій трасі А27. Аж раптом побачила, як перед нею промайнуло щось біле. Придивившись, вона побачила, що це вівця. Тварина була наляканая і бігала між машин.

Мартін любить тварин, тож зупинила автобус, вийшла на дорогу і почала ловити вівцю. На допомогу їй кинулися ще пара водіїв авто. Зрештою, жінка упіймала вівцю, використавши ремінець своєї сумки, як ласо.

Після цього поліція попросила Мартін посадити вівцю до автобуса та відвезти її на місцеву ферму. Але мандрівка тривала недовго – невдовзі автобус наздогнав фермер на фургоні та забрав утікачку.

Як повідомляло BitukMedia, cімом вівцям в американському місті Патерсон, штат Нью-Джерсі вдалося уникнути смерті. Сміливиці вирвалися зі скотобійні і розбіглися по місту. Служба контролю за тваринами відловила їх, але до м’ясників вівці не повернулися. Тварин прихистили зоозахисники.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі