П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка помилилась номером і випадково знайшла собі чоловіка

Важливо

Американка випадково знайшла свою долю, коли помилково відправила повідомлення не на той номер. Тепер Бренда Рівера Стернс сподівається, що її історія надихне інших “не відмовлятися від кохання”.

Історію з хеппі ендом розповідає Daily Mail.

У жовтні 2009 року Бренда Рівера Стернс, якій зараз 35 років, розіслала десятьом друзям цитату з Біблії. Невдовзі після цього з номера, який жінка вважала номером старої подруги, прийшла відповідь: “Амінь. Хто це?” Жінка відповіла розлого: “Це Бренда, ти знаєш мою сестру. Ти була сусідкою моєї мами”. А у відповідь отримала: “Ні, ми ніколи не зустрічались. Мене звати Ісайя Стернс”.

Пізніше Ісайя запропонував Бренді зателефонувати. В ході розмови з’ясувалось, що чоловік помилково отримав повідомлення від незнайомки лише через півгодини після того, як придбав новий телефонний номер. Приятельські відносини поступово переросли у закоханість.

Але перевірити почуття заважала відстань. Ісайя Стернс жив у штаті Джорджія –  за 1200 кілометрів від Бренди з Огайо. Так сталось, що в цьому штаті мешкала її мати Розі – вона й зустрілась першою з приятелем доньки. Після зустрічі за ланчем вона повідомила Бренді: “Ти вийдеш заміж за цього хлопця”. І як у воду дивилась!

У лютому 2010 року, через чотири місяці після випадкового знайомства, пара оголосила про заручини. У червні того ж року вони взяли шлюб. І відтоді Бренда та Ісайя разом вже понад 12 років, у них народилося шестеро дітей! Вони люблять свою історію, яка, на їхню думку, була “Божьим планом”.

Тепер Бренда Рівера Стернс впевнена, що помилкове смс-повідомлення було “вчинком долі”. Бренда, яка працює розробницею контенту, опублікувала в Інтернеті відео про їхню інтригуючу першу зустріч, яке зібрала понад два мільйони переглядів, і вона каже, що сподівається, що їхня історія кохання “надихне” інших “не відмовлятися від кохання”. 

Як розповідало раніше BitukMedia, у США 58-річний чоловік потрапив в аварію на мотоциклі і втратив пам’ять. Забувши 30 років свого життя і дітей, він наново закохався у свою дружину і зробив їй пропозицію.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі