П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Кохання мого життя”: чоловік втратив пам’ять через аварію і вдруге одружився зі своєю дружиною

Важливо

У США 58-річний чоловік потрапив в аварію на мотоциклі і втратив пам’ять. Забувши 30 років свого життя і дітей, він наново закохався у свою дружину і зробив їй пропозицію. “Я б ніколи не впорався без неї”, – каже Ендрю Маккензі про дружину Крісті.

Про це пише ABC 13.

Крісті та Ендрю Маккензі одружені 37 років. Подружжя полюбляє разом подорожувати мотоциклом, і в одну з таких поїздок вони потрапили у ДТП. Через те, що автомобіль проїхав на червоне світло, Маккензі врізалися в нього. Від зіткнення їх відкинуло на 15 метрів. “Тоді я думала тільки про те, чи все гаразд з моїм чоловіком”, — згадує Крісті.

Потерпілі отримали серйозні травми – переломи кісток, внутрішня кровотеча та струс мозку. Парамедики, які прибули на місце аварії, знайшли Ендрю непритомним і вирішили доставити його та Крісті до шпиталю повітрям для термінової операції.

Через три дні чоловік опритомнів: він був упевнений, що на дворі 1993 рік, і не пам’ятав майже 30 років свого життя. Ендрю не впізнав своїх дочок, але пам’ятав, що в нього є дружина. Він вважав, що вона працювала у лікарні. “Перше, що я пам’ятаю, – це стурбована моїм станом Крісті в інвалідному візку біля мого лікарняного ліжка”, – розповів Маккензі.

Щоб допомогти чоловікові швидше відновити перебіг подій, Крісті попросила перевести її до його палати. Через 11 днів пару виписали та призначили тривалий курс реабілітації. Після того, як подружжя знову змогло ходити без сторонньої допомоги, вони вирушили відпочивати на пляж усією родиною. Там Ендрю зробив дружині пропозицію вдруге, і вони підтвердили дані раніше обітниці.

Наприкінці серпня Маккензі одружились вдруге. Фото – RACHEL & DIANA SADDLEMIRE

За словами Крісті, вона тяжко переживає втрату пам’яті Ендрю, але залишається вдячною долі за те, що вони вижили. “Ми є один в одного, і це все, що має значення”, – сказала вона.

Пара, яка вперше взяла шлюб у 1985 році, вважає, що їхнє кохання зберегло їхні життя — і дало їм привід жити. “Я не думаю, що нас щось може зупинити”, — каже Крісті. “Навіть наїзд машини не зупинив наше кохання”.

Це непохитний зв’язок, який почався в червні 1984 року, коли 16-річна Крісті побачила 19-річного Ендрю під час походу в кемпінгу в Гаррісбурзі, штат Вірджинія.

Крісті та Ендрю Маккензі, коли вони тільки почали зустрічатися. Фото – ANDREW AND KRISTY MACKENZIE

“Коли я зустріла цього чоловіка, я знала, що він той самий”, — каже Крісті.

Спочатку роман між ними здавався неможливим. У Крісті був хлопець, а Ендрю служив в армії та дислокувався в сусідньому форті Брегг. Але він приїжджав додому на вихідні, приблизно за 10 миль від місця, де вона жила. У серпні хлопець Крісті став колишнім, і вони з Ендрю почали зустрічатися.

Через деякий час Ендрю отримав наказ переїхати до Німеччини. Хоча вони зустрічалися недовго, він зробив пропозицію. “Для мене більше нікого не існувало”, — каже він. “Він не хотів залишати мене, — додає Крісті, — а я не хотіла, щоб він залишав мене”.

Менше ніж за рік після першої зустрічі вони одружилися 31 березня 1985 року, коли Крісті ще була старшокласницею. Вона склала іспити раніше і приєдналася до чоловіка в Європі.

38 років потому, маючи двох доростих доньок і онуків, Ендрю і Крісті зізнаються, що їхнє кохання і пристрасть одне до одного такі ж сильні, як ніколи.

“Наші дочки кажуть, що ми огидні, тому що де б ми не були, я поцілую його або він поцілує мене”, — каже Крісті. “Ми всюди тримаємось за руки”.

29 серпня пара поновила свої обітниці на очах їхніх дітей та онуків. “Це було неймовірно”, — каже Крісті. “Сім’я для нас означає все”. “Це було ідеально”, – додає Ендрю.

День весілля в колі рідних. Фото –  RACHEL & DIANA SADDLEMIRE

Як повідомляло раніше BitukMedia, мешканка Великої Британії вдруге закохалась у свого чоловіка. Раніше вона впала з байдарки, вдарилася головою і втратила пам’ять. Всі шість років з амнезією чоловік всіляко підтримує Стеф Харві, “Я забуваю, що вийшла заміж за чудову людину, і щодня заново відкриваю це”, – розповіла жінка.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі