Четвер, 18 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Thank you, Leo! – Ді Капріо пожертвував кошти у фундацію Олени Зеленської

Важливо

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо підтримав українців. Він зробив внесок у Фундацію Олени Зеленської. Кошти буде витрачено на допомогу дітям, які найбільше постраждали від російської агресії.

Про це повідомили на сторінці фундації Олени Зеленської у Facebook.

Метою Фундації Першої леді України є підтримка всіх дитячих будинків сімейного типу в Україні, де “діти виховуються у справжній сімейній атмосфері”.

Однією з сімей, яку підтримує Фонд Олени Зеленської, є родина Родних. У ній виховують восьмеро дітей. Серед них Вікторія, якій діагностували психічний розлад. “Разом із сімома своїми братами та сестрами їй довелось пережити окупацію Херсона, а також евакуюватись під дулами танків та постійними обстрілами”, – зазначають у фундації.

Фото – Facebook/Olena Zelenska Foundation / Фундація Олени Зеленської

Кошти Ді Капріо також допоможуть вісьмом вихованцям дитячого будинку сімейного типу Олешко. Їхній будинок було знищено під час війни, а батько родини захищає Україну на передовій. 

Також кошти підуть на допомогу 3-річній Віолеті з родини Ханадєєвих, яка зараз живе у Київській області. “Майже 9 років тому її батьки вперше зіткнулися з російською агресією в Донецьку, яка змусила їх покинути рідний дім – з того часу вони більше не поверталися додому”, – повідомляють представники фундації.

“Ми координуємо свої зусилля з державою, аби Україна не знала сирітства. Разом ми надаємо шанс дітям мати повноцінне дитинство з доступом до освіти, медицини та добробуту”, – додали у фундації. “Дякую, Лео, що приєднався до Фонду Олени Зеленської. Тільки разом ми зможемо змінити життя”, – підсумували у фонді. Сума внеску не оприлюднюється.

У грудні українська модель Аліна Байкова розповідала, що запросила Леонардо Ді Капріо, з яким вона дружить, на презентацію фундації Олени Зеленської у Нью-Йорку, нагадує Еспресо TV. Тоді актор відповів Аліні, що буде відсутній у місті, але зробить донат. Українська супермодель, яка живе і працює в США, зізналась, що Ді Капріо не хоче публічно коментувати війну проти України.

Нагадаємо, у січні французький кінорежисер та лауреат премії “Оскар” Мішель Азанавічус передав 125 тисяч євро до Фундації Олени Зеленської – на відбудову Ізюмської міської лікарні, яку частково знищили та розграбували російські військові.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі