Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Виконавець ролі Джоффрі із “Гри Престолів” приїхав в Україну – продав статуетку із собою

Важливо

Ірландський актор Джек Глісон, найбільш відомий за роллю Джоффрі Баратеона із серіалу “Гра пристолів” прибув в Україну. Він проведе майстер-класи для українських акторів та зустрінеться із військовими. Також він продав статуетку короля Джоффрі задля допомоги ЗСУ.

Про це повідомляє Espreso.tv.

Про те, що Глісон прибув до України, повідомила режисерка “ЧЕсного Театру” Катерина Чепура. Саме їх театр проведе серію заходів із Глісоном. Загалом актор планує провести в Україні 3-4 дні.

На “Прозорро.Продажі” Глісон продав статуетку із зображенням короля Джоффрі у його виконанні. Її купили за 30 тис. грн. Гроші підуть на купівлю тепловізора для 5-го окремого штурмового полку. 16 лютого Глісон зустрівся із новим власником статуетки і особисто підписав її.

Також актор привіз пікап, який для ЗСУ купили британські волонтери. Актор пояснив, що хоче “підтримати Україну в її боротьбі за незалежність”. Запрошення до України він назвав “честю і привілеєм”.

“Як можуть допомогти Україні інші актори? Треба використовувати свій профіль знаменитості, щоб привернути увагу до війни в Україні. Я вважаю, що це великий привілей мати такий дар. І така можливість – це достатньо гарна сила”, – сказав Глісон.

Як повідомляло BitukMedia, голлівудський актор Леонардо Ді Капріо підтримав українців. Він зробив внесок у Фундацію Олени Зеленської. Кошти буде витрачено на допомогу дітям, які найбільше постраждали від російської агресії.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі