Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Тепер не впізнати – жінка зайнялися бодибілдингом у 60 років

Важливо

Юристка Ейлін Блок, нині 63-річна, із американського штату Гаваї почала займатися бодібілдингом три роки тому. Все життя жінка намагалася скинути зайву вагу за допомогою дієт, але допомогли їй лише фізичні вправи.

Про це розповідає New York Post.

Після 60 Ейлін вирішила відмовитися від дієт, яких дотримувалася усе життя, – і дуже сильно набрала вагу. А потім вона побачила в соцмережах фото 76-річної Джоан Макдональд, мега-спортивної бодибілдерки, і вирішила взяти себе у руки.

Ейлін каже, що за рік втратила 18 кг. Завжди хотіла виступати в шоу з бодибілдингу, але активно будувала кар’єру юриста та займалася вихованням дітей. Тому у 30 років не могла собі дозволити зайнятися професійним спортом. Останнім часом жінка взяла участь у двох шоу. На них вона була найстаршою учасницею.

Ейлін тренується шість разів на тиждень, особливу увагу приділяє паверліфтингу. Каже, що перед одним із шоу вона важила 54 кг – стільки ж, як у день свого весілля, коли їй було 20 років.

Екс-юристка каже, що сподівається стати прикладом для жінок свого віку.

“Я хочу довести, що стереотипи не відповідають дійсності і що жінки можуть робити все, що хочуть, у будь-якому віці”, – каже вона.

Як повідомляло BitukMedia, aмериканка Тамара Уолкотт завдяки пауерліфтингу і здоровому харчуванню скинула 45 кг за п’ять років і позбулася звички їсти на ніч. Також вона встановила рекорди серед жінок і зараз веде мотиваційні заняття.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі