Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Ще одна людина з моїм обличчям”: жінка знайшла свого двійника в інтернеті

Важливо

Мешканка штату Техас (США) знайшла свого двійника зі штату Північна Кароліна. Жінки неймовірно схожі. Тож, захотіли дізнатись, чи вони бодай не родички.

Про близнюків-незнайомців розповідає The Mirror.

Американки Дженніфер та Амбра познайомилися в інтернеті на платформі Twin Strangers, яка дозволяє користувачам знайти схожих на них людей. Користувачі вказують розміри свого обличчя, а алгоритм шукає інших з подібними обличчями.

Однак подібні збіги програма знаходить вкрай рідко. Амбрі та Дженніфері на той момент було 23 і 33 роки.

“Якось я прийшла додому з роботи і прочитала про цей сайт. Я просто ввела свої параметри, і побачила її”, — пояснила Дженніфер. Шоковані вражаючою подібністю жінки вирішили побачитися в Техасі.

Амбра розповіла, що дуже нервувала перед зустріччю зі своїм двійником. “Коли я нарешті побачила її, я подумала: “Боже мій, існує ще одна людина з моїм обличчям””, – згадує вона. Пізніше Дженніфер вирішила познайомити Амбру зі своєю матір’ю. Хотіла перевірити, чи зможе вона їх відрізнити. Побачивши нову знайому дочки, здивована жінка підтвердила, що вони справді як дві краплини води. Мати Джесіки навіть запитала, чи її подай не всиновили, але ці дві жінки абсолютно не пов’язані.

Як повідомляло раніше BitukMedia, у США бейсболіст дізнався про існування свого двійника з таким самим ім’ям, зовнішністю та роботою, зустрівся з ним та запропонував здати ДНК-тест. Результат здивував обох.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі