П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Помилка неминуча: чоловік зустрів двійника з таким самим ім’ям, зовнішністю та роботою. Хто він?

Важливо

У США бейсболіст дізнався про існування свого двійника з таким самим ім’ям, зовнішністю та роботою, зустрівся з ним та запропонував здати ДНК-тест. Результат здивував обох.

Історію майже ідентичних незнайомців опублікувала The Sun.

У 2015 році Брейді Фейгл переніс операцію на лікті. Через півроку після процедури співробітники клініки зателефонували до тренера чоловіка і запитали, коли той приїде на операцію. Тренер здивувався і відповів, що бейболіста вже прооперовано і він проходить реабілітацію.

Один Бредлі Фейгл грає за Mesa Solar Sox. Фото – Getty

Так з’ясувалося, що Фейгл має повного тезку, який теж грає в бейсбол і отримав схожу травму. Спортсмена мав оперувати той самий лікар, що й Фейгла. Чоловіки й виглядають практично однаково: обидва руді, зростом 193 см, обидва бейсболісти і носять окуляри. Є тільки одна суттєва відмінність – вік. Один Фейгл старший за іншого на п’ять років!

Інший  Бредлі Фейгл грає за San Diego Padres. Фото – Getty

Вражені своєю подібністю бейболісти вирішили здати ДНК-тест –  перевірити, чи бодай вони не родичі. Чи можуть вони бути братами, розлученими при народженні? На подив обох, жодних кровних зв’язків між ними нема. Проте, як каже старший Фейгл, у певному сенсі вони назавжди залишаться братами.

Як повідомляло раніше BitukMedia, японське агентство з науки та технологій повідомило про початок випробувань кібернетичного аватара (CA) людини. Він дозволить власнику брати участь у важливих заходах та спілкуватися з іншими людьми, фізично перебуваючи в іншому місці. Люди виходять за межі своїх фізичних та когнітивних обмежень, – кажуть розробники.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі