Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Найбільший у світі QR-код з дронів використали для реклами і рекорду (ВІДЕО)

Важливо

Величезний QR-код в нічному небі над Ер-Ріядом, столицею Саудівської Аравії. Для такого шоу злетіли в повітря 1346 дронів. QR-код мав щонайменше на п’ять секунд завмерти на місці і працювати. Цього вистачило, щоб зафіксувати його в Книзі Гіннеса. Так у країні відзначили запуск першого саудівського бренду електромобілів – Ceer.

Про це розповідає EuroNews.

Компанія обіцяє випустити перші машини вже до 2025 року – седани і позашляховики. Вони будуть “дійсно привабливі для Саудівської Аравії та ширшого регіону”.

Цей регіон – один з найбільш уразливих перед змінами клімату. За останні три десятиліття температура на Близькому Сході зростала набагато швидше, ніж у середньому у світі.

Влітку в Саудівській Аравії температура повітря може досягати екстремальних показників. У компанії кажуть, що новітні автомобілі будуть створювати з огляду на кліматичні особливості.

Електромобілі Ceer будуть повністю електричними. Компанія сподівається у найближчі кілька років збудувати для них відповідну інфраструктуру.

Як повідомляло раніше BitukMedia, в американському місті Детройт будують ділянку автотраси, яка зможе заряджати електромобілі під час їхнього руху — якщо власники встановлять спеціальний приймач.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі