Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Мене звати Ханна” – 56-річна жінка народила дитину для свого сина

Важливо

Американка зі штату Юта, 56-річна Ненсі Хаук, народила доньку для свого сина та його дружини. Жінка каже, що це був чудовий і духовний досвід, який вона розділила зі своєю сім’єю. Стать малюка сурогатна мати передбачила з перших тижнів вагітності.

Про це повідомляє People.

“Скільки людей можуть спостерігати, як їхня мама народжує?” 33-річний Джефф Хаук розповів про свою маму Ненсі Хаук, яка стала сурогатною матір’ю для нього та його дружини.

Джефф та Камбрія протягом багатьох років боролися з безпліддям і двічі вдавалися до штучного запліднення (ЕКЗ). З медичною допомогою в подружжя народилося четверо дітей – дві дівчинки та два хлопчики. Через ускладнення після пологів жінці видалили матку, парі важко далось усвідомлення, що дітей вони більше не матимуть. Тоді 56-річна Ненсі запропонувала сину і невістці стати сурогатною матір’ю їхньої дитини. Жінці зробили ЕКЗ й у травні вона дізналась про свою вагітність.

Хоча ідея перебувати в пологовому залі, поки ваша мама народжує, може здатися недоречною, Джефф каже: “Я це так не сприймаю”. Другого листопада на світ з’явилася довгоочікувана донька та онука. Джефф, який був поруч із матір’ю під час пологів, стверджує, що це була “дивовижна мить”. “Для мене дійсно дуже цінно, що це моя дочка”, – додає він.

Ненсі народжувала близько дев’яти годин. Жінка каже, що це був чудовий і духовний досвід, який вона розділила зі своєю сім’єю. “Все пройшло чудово, і ми щасливі, що в нас є ця маленька”, – ділиться вона. Мама-бабуся зараз відновлюється після пологів. Зізнається, що в неї купа “нових емоцій від народження дитини, бо це той випадок, коли не приносиш з собою дитину додому”. “Це поєднання глибокої вдячності та деякого смутку від розлуки”, – розповідає вона.

Ім’я новонародженої – Ханна – запропонувала Ненсі. За словами Джеффа, його мати, щойно дізнавшись про свій позитивний тест, прокинулася посеред ночі і почула тихий голос. Він сказав: “Мене звати Ханна”. 

Ненсі, яка працює помічником проректора Технічного університету Юти, називає це “справді особливим і духовним досвідом”, адже вона була впевнена, що дитина буде дівчинкою задовго до того, як лікар називає стать малюка на УЗД.

Подружжя стверджує, що вибір імені для доньки – це чудова можливість віддати шану її бабусі.  “Я одразу зрозуміла, що це її ім’я”, — додає новоспечена мама п’ятьох дітей, впливова особа в соціальних мережах і співвласниця некомерційної танцювальної студії.

Родина Хаук.Фото – LAURA SHEPPARD

Як повідомляло раніше BitukMedia, у Великій Британії 40-річна Габі Хаглер несподівано стала матір’ю … четверні. За словами жінки, вони з чоловіком планували народити останню, четверту, дитину. Але суттєво перевершили свої сподівання.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі