П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Плюс 4: жінка, яка зібралася народити останню дитину, всіх здивувала

Важливо

У Великій Британії 40-річна Габі Хаглер несподівано стала матір’ю … четверні. За словами жінки, вони з чоловіком планували народити останню, четверту, дитину. Але суттєво перевершили свої сподівання.

Про це повідомляє Metro.

У 2021 році Габі Хаглер та її чоловік, 50-річний сімейний психотерапевт Патрік, вирішили, що їхній сім’ї потрібний ще один, останній, малюк. Він мав бути четвертим.  На той момент у подружжя вже був спільний 2-річний син Семмі та по одній дитині від попередніх шлюбів. Незабаром пара дізналась, що очікувана вагітність наступила.

На 12-му тижні вагітності Габі вирушили на планове УЗД-обстеження. Під час огляду з’ясувалось, що жінка чекає не на одну дитину, а на … чотирьох.  Медики зробили все можливе, аби знизити ризик передчасних пологів, У результаті в липні цього року Хаглер на 34 тижні вагітності народила чотирьох синів. Хлопчиків назвали Адам, Беннет, Кобі та Дейн.

За словами подружжя, вони щасливі бути багатодітними батьками, проте часом їм буває нелегко доглядати всіх дітей одразу. Хаглери підрахували, що за добу вони використовують 47 підгузків, півтори упаковки серветок, 32 пляшечки з сумішшю та тричі завантажують пралку.

“Я іноді плутаю синів. Наприклад, Беннет та Кобі виглядають абсолютно однаково, і тому я кожному фарбую по одному нігтю на нозі у різні кольори, щоб розрізняти їх”, – розповіла Габі.

Як повідомляло раніше BitukMedia, у Великій Британії жінка двічі народила дітей у свій день народження. Різниця між її доньками – 11 років. Чоловік породіллі мав дивне передчуття, що все так і буде.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі