Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка двічі народила дітей у свій день народження

Важливо

У Великій Британії жінка двічі народила дітей у свій день народження. Різниця між її доньками – 11 років. Чоловік породіллі мав дивне передчуття, що все так і буде.

Про це повідомляє Metro.

34-річна Марі Бартон народилася 20 вересня 1988 року. 20 вересня 2011 року вона народила дочку, яку назвала Лолою. Через 11 років того ж дня народилася друга дочка – Каді. За попередніми розрахунками лікаря, дівчинка мала з’явитися на світ 11 жовтня. Але не все сталось як гадалось. 

Перейми почались в жінки за день до її дня народження. “Я навіть думала, що вийду з нею протягом години, вона народиться 19-го, але ні, мала протрималася до 20-го”, – розповіла породілля. “Я справді не можу в це повірити”.

На відміну від шокованої Марі в її чоловіка Джо були свої підозри: “Я казав це з самого початку, з першого УЗД, що це станеться в її день народження”. Каже, мав дивне передчуття, що все повториться.

На щастя, 11-річна Лола дуже зраділа сестричці, яка народилась на її день народження. Так і сказала – “найкращий подарунок, який я колись мала”.

Каді – подарунок мамі на день народження. Фото – Marie Barton / SWNS

Чоловік жінки Джо пожартував, що йому доведеться вигравати в лотерею, щоб купити подарунки дочкам та дружині. Крім Лоли та Каді, у подружжя є ще двоє дітей.

Джо, будівельник із Південного Оксі, додав: “Усі вони такі хороші діти, вони були на сьомому небі. Жодних ревнощів через нову дитину”.

Неймовірно, але випадковості в цій родині не закінчуються з їхніми днями народження. “Ми всі народились не тільки в один день. В кожному випадку це був вівторок. Й у всіх наших роках є подвоєння –  1988, 2011, 2022”.

Як повідомляло раніше BitukMedia, у 29-річної Шантель Бротон з Великої Британії народились унікальні близнюки з різним кольором шкіри. За оцінками генетиків, ймовірність народження малюків з такою особливістю – один до мільйона.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі