Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Народилися близнюки з різним кольором шкіри – як так?

Важливо

У 29-річної Шантель Бротон з Великої Британії народились унікальні близнюки з різним кольором шкіри. За оцінками генетиків, ймовірність народження малюків з такою особливістю – один до мільйона.

Про це повідомляє видання Daily Record.

Брат і сестра, яких назвали Ейон та Азіра, народились в квітні цього року. За словами матері, одразу після народження діти виглядали однаково, але з місяця в місяць Азіра ставала смаглявішою у порівнянні братом.

Зараз у хлопчика світла шкіра і зелені очі, а у дівчинки – темна шкіра і карі очі.

Цьому є пояснення.  Мати близнюків Шантель Бротон – представниця змішаної раси. Адже її дідусь по лінії матері був родом з Нігерії. Жінка попри це виглядає білошкірою. У той самий час батько малюків – 29-річний Ештон – має у своєму родоводі шотландських та ямайських пращурів.

Бротон зізнається, що люди на вулиці часто звертають увагу на її малюків. А часом і запитують, чи обидві дитини рідні. 

У Британії жінка народила близнюків із різним кольором шкіри. Фото – Facebook

Батькам близнюків постійно доводиться пояснювати знайомим, що йдеться про дуже рідкісне явище. Генетики відзначають, що випадки, коли близнюки народжуються з різним кольором шкіри, дуже рідкісні. Шанс народження таких несхожих один на одного братів та сестер – один на мільйон.

Як раніше повідомляв BitukMedia, ізраїльським лікарям вдалось успішно розділили сіамських близнючок, які народилися з’єднаними потилицями. Це перша така операція у країні та приблизно 20 – у світі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі