Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Як у кіно – послання в пляшці знайшла жінка, яка його потребувала

Важливо

Послання в пляшці, кинуте в озеро Мічиган, знайшлось через три місяці. Воно подолало понад 160 км. Жінка, яка його виловила, вдячна, що послання “знайшло” саме її.

Про це повідомляє UPI. 

Американка Джоані Джусто разом з чоловіком раніше цього року виловили з озера пляшку. “Ми були на нашому човні в гавані, і мій чоловік подивився у воду і сказав: “Боже мій, це схоже на послання в пляшці”, – розповіла Джусто початок своєї історії.

За її словами, листок всередині сильно пошкодило водою. Вона змогла розібрати лише “сумую за тобою” та кілька інших слів. Було очевидно, що автор послання втратив кохану людину і йому дуже боліло. Джоані закортіло дізнатись, як довго пляшка плавала у воді і звідки взялась на узбережжі Расіна, штат Вісконсін.

Вона вирішила написати власне послання і використати ту саму пляшку, яку знайшла. Своє послання вона кинула в озеро Мічиган. А написала таке: “Завжди пам’ятай, що ти хоробріший, ніж думаєш, сильніший, ніж здається, розумніший, ніж думаєш, і коханий більше, ніж вважаєш. Зроби щось приємне для когось сьогодні”.

Через три місяці пляшку знайшли на пляжі в Північному Маскегоні, штат Мічиган.

“Коли я взяла її в руки  і подивилась на неї, то подякувала Богу за те, що він дозволив мені її знайти”, – розповіла Тоні Мачук. Цій жінці пощастило знайти пляшку Джоані Джусто. “З усіх місць, де її могло викинути на берег, з усіх людей, які спускаються туди на пляж, саме мене Господь обрав знайти її”.

Мачук написала про свою знахідку у Facebook, і зрештою повідомлення привернуло увагу Джусто. Невдовзі ці двоє поспілкувались. “Я гортала Facebook і раптом бачу фото моєї записки з пляшкою, –  каже  Джусто. – Я не могла в це повірити”.

Дві жінки вирішили неодмінно зустрітись особисто наступного літа.

“Я сподівалась, що людині, яка знайде моє послання в пляшці, знадобляться ці надихаючі слова і вона оцінить повідомлення, і, схоже, з Тоні так і сталось», –  радіє Джоані Джусто.

Як повідомляло раніше BitukMedia, чоловік з американського штату Мічиган протягом 30 років використовував для лотереї одну й ту ж комбінацію. Після років спроб йому пощастило: чоловік виграв 18,4 мільйона доларів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі