Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Єдиний спосіб – Дебра Кейган пояснила, як путін може застосувати ядерну зброю

Важливо

Російський диктатор володимир путін може застосовувати ядерну зброю лише для шантажу. Він робитиме це, допоки захід більше турбується про нього, а не про перемогу України.

Про це в інтерв’ю BitukMedia заявила ексрадниця американського президента Джорджа Буша-молодшого і ветеран Держдепу США Дебра Кейган.

“Путін і його посіпаки будуть використовувати ядерну загрозу доти, допоки будуть бачити зиск переконувати Захід, а особливо американців, що вони використають ядерну зброю”, – каже Кейган.

При цьому, додає вона, кремль нав’язує почутя провини Заходу. Мовляв, це все через те, що не надто рахувалися з інтересами москви. І деяких західних політиків уже вдалося в цьому переконати.

“Росіяни будуть продовжувати просувати цей наратив доти, допоки ключова група західних лідерів буде більше турбуватися про Путіна, ніж про Україну”, – каже Кейган.

Однак сенсу застосовувати ядерну зброю у росії нема.

“Єдиний спосіб, у який росія може застосувати ядерну зброю, це погрожувати нею. Більше сенсу нема”, – вважає Кейган. Просто тому, що на зараженій радіацією території будуть як українські, так і російські військові.

“Мета Росії – не просто розгром, а окупація захопленої території. Ядерні опади не розрізняють війська, що вторглися, і війська, які обороняються”, – наголошує вона.

Як повідомляло BitukMedia, понад $12 млрд виділив Сенат на оборонні питання, пов’язані із Україною. Більше $8 млрд нададуть безпосередньо Україні. Гроші із бюджету виділятимуть усередині грудня.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі