Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Наречена приїхала на весілля у супроводі поліцейських

Важливо

В англійському місті Веднсбері, графство Вест-Мідлендс, наречена приїхала на весілля у поліцейському фургоні та здивувала гостей. Молоду підвів лімузин, що зламався.

Про це повідомляє The Sun.

Минулими вихідними 23-річна Аліша Брайерлі разом з матір’ю та подружками нареченої вирушила на своє весілля. Жінки з комфортом їхали в лімузині, який зненацька зламався на півдорозі. На той час до початку церемонії залишалось менше години. Наречена почала нервувати і плакати. Боялась запізнитися та підвести нареченого та гостей.

Рятівна думка спала подрузі Брайерлі Сарі-Джейн. Вона роззирнулась і зрозуміла, що машина зламалась неподалік стадіону. Того дня там проходив футбольний матч. Жінка побачила поліцейський фургон і підбігла до нього. Вона розповіла правоохоронцям, що сталось, і попросила підвезти їх із нареченою до церкви.

“Поліцейські були чудові. Вони радо взялись допомагати. Це не зовсім той лімузин, який я планувала. Але чи хтось може сказати, що добирався на своє весілля з поліцейськими?”, – згадує Брайерлі.

На весілля молода та її почет – мати, 10 подружок нареченої та дві квіткарки – прибули вчасно. Наречений та сотня гостей весілля були ошелешені  прибуттям Аліши на такому незвичайному транспорті.

Як повідомляло раніше BitukMedia, 27-річна Кейлі Стед з уельського міста Суонсі зіграла гучне весілля, вартістю 12 тисяч фунтів стерлінгів. Святу не завадила та обставина, що наречений покинув молоду біля вівтаря без пояснень.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі