П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Покинута біля вівтаря жінка зіграла весілля без нареченого

Важливо

27-річна Кейлі Стед з уельського міста Суонсі зіграла гучне весілля, вартістю 12 тисяч фунтів стерлінгів. Святу не завадила та обставина, що наречений покинув молоду біля вівтаря без пояснень.

Про це розповідає британська The Sun.

У ніч перед весіллям Кейлі була на дівич-вечорі зі своїми подругами, а її наречений, 21-річний Каллум Нортон,  – з друзями у фургоні неподалік місця проведення церемонії. На ранок з’ясувалось, що чоловік під час вечірки кудись пішов і так і не повернувся. Наречена зідзвонилася з матір’ю Каллума і дізналася, що той поїхав своєю машиною.

Спочатку молода не піддавалась паніці. “Тоді в мене ще була надія, що він повернеться, бо протягом усіх наших стосунків Каллум іноді йшов на прогулянку або сідав за кермо. Казав, “щоб провітрити голову”, через нерви”, – згадує Стед. Однак пізніше батько нареченого ошелешив новиною – Каллум на весілля не повернеться.

Але ж вони були разом майже 4 роки. Каллум освідчився Кейлі ще у серпні 2020.

21-річний Каллум Нортон покинув Кейлі біля вівтаря без пояснення причини. Пара була разом майже 4 роки. Фото – The Sun

Якийсь час Кейлі Стед була в розпачі. Але врешті-решт вирішила не скасовувати свято. Жінка, яка працює страховим агентом, витерла сльози, знову нанесла макіяж і сказала всім: “Я збираюся це зробити”.

“Я витратила багато грошей, з нетерпінням чекала застілля, танця з батьком, спілкування з родиною, то чому б і ні?” – пояснила колишня наречена.

І все було: весільна сукня, тости, смачні страви, танці, професійна фотосесія, прохід під бенгальськими вогнями… 

Кейлі змінила напис “Містер і Місіс” на фотобудці на “Гучну вечірку Кейлі”. Гепнула  кулаком по весільному торту – бо нагадував про вчинок Каллума. 

Вона щиро вдячна своїй родині, подругам і навіть друзям Каллума, які не залишили у скрутний момент і дозволили заходу бути.

“Цей день перетворився на день, яким пишатимусь. Я завжди пам’ятатиму про те, що мені не потрібне чиєсь кохання, щоб бути щасливою”, — стверджує жінка.

Як повідомляло раніше BitukMedia, 52-річна Трейсі та 60-річний Дейв Ганьон із Флориди (США) познайомилися у віртуальному просторі. Вирішивши взяти шлюб, пара захотіла якось відзначити їхню зустріч онлайн. Так аватари американців одружилися у метавсесвіті.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі