Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

100 кг різниці – хлопець тримав свою дівчину в таємниці через її вагу

Важливо

22-річний австрієць тримав свою дівчину у таємниці через різницю у вазі. Вона важча на 100 кг. Але тепер, коли правда випливла, каже, що як ніколи пишається своєю подругою.

Лавсторі пари потрапила на сторінки Newsweek.

22-річний Алін Іонезі зізнається, що на початку його стосунків з 21-річною Марією Шонляйтнер-Лаус чимало переймався через “те, що подумають інші”.  Але тепер закохані з Відня, Австрія, відкрито ділиться своєю історією стосунків. Хочуть довести, що “кохання не судить”.

Алін зізнається, що люди часто не можуть повірити в те, що молоді люди щиро подобаються одне одному. Називають його диваком. І хоча хлопець усвідомлював свій потяг до великих дівчат, наважився на такі стосунки не одразу. 

“Я знав, що мені подобається Марія, але я не хотів афішувати стосунки з нею, бо боявся осуду. Був якісь психологічний бар’єр. Думав, що люди можуть бути грубими з Марією”, – розповів Алін.

Чоловік визнає, що проблема була передусім в його голові. Сім’ї та друзі всіляко підтримували пару, “а тролям і не треба нас розуміти”. “Наша історія не є ідеальною, але зараз це здорові та стабільні стосунки”, – розповідає австрієць.

Фото – Newsweek

“Зі свого досвіду, я зрозуміла, що багатьом чоловікам подобаються тілисті жінки. Але вони не ініціюють таких стосунків, бо бояться несхвалення”, – розповідіє Марія. 

Молоді люди познайомились в січні 2021 року і миттєво сподобались одне одному, от тільки вирішили не поспішати. Алін тримав Марію в таємниці майже рік. Дівчина, каже, не ображалась, бо звикла до такого ставлення.

“Я ніколи не думала, що моя вага заважатиме моєму коханню. Я просто знала, що десь знайдеться людина, яка покохає мене такою, як я є”, – згадує Марія.

Тепер вони з гордістю називають себе парою “змішаної ваги”. Нині такий термін регулярно використовується у соціальних мережах для опису пар з помітною різницею у вазі.

За даними Гарвардської школи громадської охорони здоров’я, приблизно 500 млн дорослих по всьому світу страждають ожирінням. Це майже 10% чоловіків і 14% жінок. І це майже вдвічі більше, ніж у 1980 році.

Марія важить 180 кг. Каже, що усвідомлює такі ризики для свого здоров’я, як діабет, рак і навіть передчасну смерть.

Австрійка вказує, що у суспільстві прийнято соромитися товстунів, але не розуміє чому. “Моя вага не шкодить нікому, крім мене. Однак суспільство діє так, ніби повні люди через їхню вагу взагалі не повинні існувати. Люди не можуть зрозуміти, чому “здоровий” хлопець повинен зустрічатися з “нездоровою” дівчиною, як я”.

Марія зізнається, що зараз негативні коментарі уражають її менше. Бо через вагу їй дістається з дитинства. “На жаль, я звикла до неприємних коментарів від незнайомих людей, але це не означає, що вони не ображають мої почуття”.

І хоча в Марії не завжди вистачає сил, щоб впоратись з негативом, присутність Аліна поряд, безумовно, допомагає. “Мені подобається, що Алін завжди переймається моїми емоціями; він надзвичайно обережний і уважний до моїх почуттів”, – каже повнотіла дівчина.

Алін називає Марію “справжнім сонечком” і сподівається, що інші побачать, як вона робить його щасливим.

У них “звичайні справи пари” – романтичні вечері, кінотеатри, концерти, фестивалі. “Може, ми і не виглядаємо як звичайна пара, але ми нормальні”, – жартують Марія та Алін.

Вони сподіваються, що їхня історія заохотить інших визнати існування людей, які кохають одне одного незалежно від зовнішності.

Експерт із знайомств Емілі Ловз з Сан-Франциско пропонує людям “кинути виклик” своїм забобонам, коли справа доходить до побачень. І запитати себе, чому у них взагалі є уявлення про якийсь відповідний або не відповідний тип партнера.

“Людям, які, можливо, зустрічаються з кимось, хто “стереотипно” не відноситься до їхнього типу, я рекомендую стати більш впевненими у своїх стосунках. Бо без 100-відсоткової достоавірності вони не процвітатимуть і не триватимуть дловго”, – каже психолог.

Як повідомляло раніше BitukMedia, американка Тамара Уолкотт завдяки пауерліфтингу і здоровому харчуванню скинула 45 кг за п’ять років і позбулася звички їсти на ніч. Також вона встановила рекорди серед жінок і зараз веде мотиваційні заняття.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі