П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Американець ставив на одну й ту ж комбінацію 30 років поспіль і таки виграв у лотерею

Важливо

Чоловік з американського штату Мічиган протягом 30 років використовував для лотереї одну й ту ж комбінацію. Після років спроб йому пощастило: чоловік виграв 18,4 мільйона доларів.

Про це повідомили на сайті лотерейної компанії.

“Коли я впізнав набір цифр, я перевірив свій квиток принаймні десяток разів. Я був шокований!”, – згадав 61-річний гравець з округу Роскоммон у Мічигані.

Він виграв джекпот у лото 47, зіставивши всі шість номерів розіграних 31 липня: 03-05-10-20-28-31.

Чоловік використовував цю комбінацію з 1991 року і лише зараз вона принесла йому такий виграш. Він розповів, що перевіряв номери лотерейного білета перед тим, як збирався лягати спати.

Американець зізнався, що за ці роки кілька разів думав про те, щоб спробувати нову комбінацію, але щоразу вирішував продовжувати використовувати цю.

Як пояснили у лотерейній компанії, у чоловіка було два варіанти як забрати свій виграш. Він міг або отримати 18 ануїтетних виплат по 617 тисяч (тобто всього 18,4 мільйона доларів), або забрати гроші одразу, але всього 11,7 мільйона доларів, а не повну суму. Чоловік обрав другий варіант.

Він розповів, що планує поділитися виграшем з родиною, віддати частину в різні благодійні організації, а решту ㅡ зберегти.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі