Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Челендж для вчителя – шість пар близнюків навчаються в сьомому класі однієї школи

Важливо

Шість пар близнюків почали навчатись в одній паралелі у середній школі Фішгард, графство Пембрукшир, Велика Британія. Всім їм по 11 років. Чотири пари близнюків – однояйцеві. Вчителі вчаться розрізняти дітей.

Про це розповідає The Mirror. 

Раніше всі діти навчались у різних початкових школах. А з цього навчального року вчитимуться разом.

Елена та Ізабелль Холл, Вільям та Чарлі Майлс, Ітан та Райан Мюррей, Анвен та Керіс Філліпс – однояйцеві близнюки. Разом з ними навчаються двійнята Кімберлі та Вільям Томас, Церіс та Оуен Вільямс.

Перед вчителями стоїть нелегке завдання – навчитись розрізняти дітей. Вчителька сьомого класу Емма Боуен каже, що знала деяких дітей до того, як вони розпочали навчання в її класі. “Дивно, як швидко ти починаєш знаходити невеликі відмінності у їхній поведінці та манерах. Їм дуже пощастило”, – розповідає вона.

Фото – WALES NEWS SERVICE

П’ять з шести пар народилися у Пембрукширі у 2010 році. Як таке можливе? Місцеві жителі жартували – щось дивне потрапило у воду.  Батьки дітей познайомились, ще коли ті були маленькими. Коли зустрічались всі разом потеревенити, перехожі, бувало, просили їх не загороджувати громадські місця подвійними дитячими візочками.

У школі розповіли, що до них у всьому навчальному закладі було лише чотири пари близнюків. Це відносно невелика школа, в потоці разом з близнюками навчаються тільки 144 учні.

Хоча така кількість близнюків в одній школі здається чимось надзвичайним, це, як виявляється, ще не межа. У 2016 році в школі в передмісті Ратфарнем, Ірландія, 30 з 470 учнів були двійнятами. А згідно з Книгою рекордів Гіннеса, найбільша кількість двійнят за один академічний рік в одній школі – 44 пари. То була школа Нью-Тр’єр Тауншип Хай Скул у селі Уіннетка, штат Іллінойс.

Як повідомляло раніше BitukMedia, у 29-річної Шантель Бротон з Великої Британії народились унікальні близнюки з різним кольором шкіри. За оцінками генетиків, ймовірність народження малюків з такою особливістю – один до мільйона.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі