Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Фанатка Disney витратила на речі з персонажами мультфільмів 4 тис фунтів стерлінгів (відео)

Важливо

Британка Ребекка Дей заполонила свій будинок речами із зображеннями персонажів мультфільмів. Любов до мультяшок вже обійшлась їй в 4 тис фунтів стерлінгів, але зупинятись жінка не збирається. Пристрасне колекціонування почалось після візиту до Діснейленду

Про це повідомляє The Mirror.

Незвичайне хобі з’явилося у 32-річної Ребеки Дей після поїздки до паризького Діснейленду у 2018 році. Відтоді вона постійно купує різні речі, пов’язані з мультфільмами. На них вже витрачено близько чотирьох тисяч фунтів стерлінгів (понад 166 000 гривень).  

У жінки з Редінгу, графство Беркшир, є одяг, іграшки, подушки, посуд та безліч інших предметів з персонажами Disney. Але найбільше вона фанатіє від Вінні-Пуха.

Кажуть, що у спальні Ребекки всюди “Дісней” – від ковдри з Міккі Маусом до двох комодів для шкарпеток з діснеївськими героями. Останніх, між іншим, 260 пар. Зізнається, щоразу як бачить у крамниці нову пару кольорових шкарпеток, не може встояти. 

Вона також колекціонує вінілові фігурки іграшкових персонажів, так званих, pops in a box. У неї понад півсотні обручів з вушками. Будинок вже схожий на музей, але Дей зізнається, що не збирається зупинятись. “Мені це подобається. Це робить мене щасливою”, – пояснює жінка своє захоплення.

Дей зазначила, що любить переглядати мультфільми стадії Disney разом зі своїми трьома доньками, які поділяють її захоплення. Найближчим часом жінка планує розширювати свою колекцію та вже відвідала тематичну чайну кімнату Вінні-Пуха в англійському місті Хартфілд. “На щастя, мій будинок досить великий для всіх моїх речей від Діснея”, – каже вона.

Як повідомляло раніше BitukMedia, австралієць Ріно Д’Альфонсо, який називає себе Бетменом Аделаїди, виставив на місцевому сільськогосподарському ярмарку своє химерне авто. Це копія бетмобіля Майкла Кітона з фільму про людину-кажана 1989 року. Чоловік колекціонує речі, пов’язані з Бетменом.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі