Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Посміхніться – обрано переможця конкурсу кумедних фотографій тварин The Comedy Pet Photo Awards 2022

Важливо

У Великій Британії обрали переможця конкурсу найсмішніших фотографій з тваринами The Comedy Pet Photo Awards 2022. Кумедні витівки домашніх вихованців ніколи не скінчуються. Це відкриває двері для безкінечних можливостей комедійної фотографії. Фотоконкурс було створено саме з цією метою.  А ще це – збір коштів на благодійність

Про це повідомляє Insider.

У конкурсі брали участь понад дві тисячі знімків, зроблених людьми з різних країн світу. Але перемогу здобув Кенічі Морінага із Японії. Він став автором фото під назвою «Boom, Boom!», на якій зображено зіткнення двох котів, рудого та білого.

Морінага полюбив знімати кішок після подорожі Європою. “Я був зачарований витівками кішок на вулицях і просто не міг їх не фотографувати. Коли я повернувся до Японії, то продовжив їх шукати. Вони справді піднімають мені настрій, особливо після двох років пандемії”, – розповів фотограф. В якості призу йому дістались 2 тис фунтів стерлінгів.

Також Морінага мав обрати благодійну організацію, яка б отримала 5 тис фунтів від партнера конкурсу. Пожертвування дісталося The Cat Welfare Group — організації, яка допомагає рятувати та прилаштовувати безпритульних кішок та кошенят, а також пропонує їм медичну допомогу в разі потреби.

Започаткували конкурс професійні фотографи Пол Джойнсон-Хікс та Том Саллам –  “відзначити чудову позитивну роль, яку домашні улюбленці відіграють у нашому житті, та підтримати рух захисту тварин”. Загалом у 2022 році The Comedy Pet Photo Awards пожертвує зоозахисним організаціям 35 тис фунтів стерлінгів.

А зараз найкращі знімки The Comedy Pet Photo Awards 2022 у різних категоріях.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі