П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Хлопець полетів на інший кінець світу до інтернет-коханої і …повернувся за два дні

Важливо

Студент з Огайо (США) провів у літаку 20 годин і перелетів Тихий океан заради зустрічі з австралійською коханою з інтернету. А повернувся додому вже за пару дні. Зустріч з дівчиною відбулась попри “розбірки” з прикордонниками.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Студент-айтішник на ім’я Калеб познайомився з дівчиною з Австралії на ім’я Сесілія два роки тому. Молоді люди спілкувались електронною поштою, а потім почали регулярно зідзвонюватись. У результаті американець зважився вирушити на інший кінець світу, щоб побачити дівчину особисто.

Спочатку Калеб полетів до Сіднея, де співробітники міграційної служби поцікавилися про мету та терміни його візиту. Серед іншого поцікавились,  скільки в нього із собою грошей. Виявилось, що студент мав лише 130 доларів. Цього було явно замало, бо Калеб планував залишатися в країні два тижні. Американець спробував переконати співробітників служби в тому, що на нього чекає дівчина. А ще в нього є досвід виживання і з більш скромним бюджетом.

Калеба попросили зателефонувати до Сесілії. Аж тут з’ясувалося, що у хлопця нема її номера телефону. Щоправда, знайти дівчину вдалось в аеропорту Мельбурна – вона підтвердила, що чекає свого гостя. Зрештою Калеба таки випустили в місто.

«Мені просто потрібно нарешті побачитись з нею, щоб закріпити все те, що було сказано, всі почуття і багато іншого», – пояснював хлопець співробітникам служби безпеки.

Чому Калеб сказав співробітникам міграційної служби, що він не має номера Сесілії, невідомо. З аеропорту вони поїхали разом до будинку дівчини. От тільки провели там лише два дні замість запланованих двох тижнів. 

У прикордонній службі підтвердили, що американець з невідомих причин відбув на батьківщину лише через кілька днів. Очевидно, в цієї романтичної історії хепіенду не буде.

Як повідомляло раніше BitukMedia, ірландець Пітер і британка Хізер, обом по 34 роки, були вимушені вдавати із себе пару, щоб зняти квартиру у англійському Бристолі. Однак спільні цінності й ізоляція під час пандемії внесли свої корективи.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі