П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Дитина-несподіванка – в американському зоопарку народився бегемотик (відео)

Важливо

23-річна бегемотиха Бібі у зоопарку міста Цинциннаті (штат Огайо, США) народила дитинча. Воно стало дитиною-несподіванкою, оскільки Бібі перебувала на контролі народжуваності.

Про це повідомляє CNN.

Бібі народила о 22-й годині 3 серпня за місцевим часом. Зараз мати і дитинча почуваються добре. Однак їх близько двох тижнів не випускатимуть у вольєр, аби вони зміцніли, кажуть співробітники зоопарку.

На відео, яке поширюють американські ЗМІ, видно, що новонароджений бегемотик ще не може самостійно стояти на ногах.

Це другі пологи Бібі. Своє перше дитинча вона народила у 2017-му на шість тижнів раніше терміну. Фіона, так назвали новонароджену, важила 13 кг Зазвичай новонароджені бегемоти важать 22-45 кг.

Нинішнє дитинча Бібі важить близько 22 кг. Його ім’я поки обговорюють. Про те, що бегемотиха вагітна, співробітники дізналися 1 квітня цього року. Вона не мала б завагітніти, оскільки зоопарк контролює народжуваність тварин і за Бібі стежили, пише The Guardian.

Як повідомляло раніше BitukMedia, pятувальну операції із порятунку 10-річної слонихи та її доньки-слоненяти із дренажної ями провели рейнджери та ветеринари таїландської провінції Накхон Найок. Доросла тварина травмувалася під час порятунку і медики робили їй серцево-легеневу реанімацію.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі