Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Виробникам довелося вимкнути телефон – пивного “бен Ладена” розкупили за рекордний час

Важливо

Мікропивоварня Mitchell Brewing Co  із британського села Біллінгей стала популярною у мережі через сорти пива на честь світових диктаторів. Але Osama Bin Lager став на стільки популярним, що пивоварам довелося навіть вимкнути телефон, аби відгородитися від потенційних клієнтів.

Про це розповідає ВВС.

Пивоварнею та пабом керують лише двоє людей – подружжя Люк та Кетрін Мітчел. Люк каже, що їхні жартівливі назви для пива – це спроба якогось приємнішого погляду на жахливих диктаторів.

Окрім головного терориста “Аль-Каїди”, який загинув у 2011 році, у Mitchell Brewing Co варять для своєї контраверсійонї серії ще й сорти Kim Jong Ale та Putin Porter.

Однак саме “бен Лагер” став відомим у мережі і його розкупили найшвидше. Просто у мережу потрапило фото цього пива.

“Ми прокидалися останні кілька ранків з тисячами і тисячами сповіщень,” – каже Люк.

“Це було божевілля, – додає Кетрін. – Телефон просто не замовкав останні 48 годин.”

Кожні 10 фунтів подружжя донатить на підтримку жертв 11 вересня. І сподівається, що нікого не образять своїм креативним рішенням.

Як повідомляло BitukMedia, дослідники з Бельгії вдаються до допомоги штучного інтелекту для покращення смаку свого пива. Алгоритм успішно впорався з аналізом хімічного профілю пива, тобто концентрації у ньому різних хімічних сполук. Цим він допоможе створювати нові рецепти з покращеним смаком. Але фахівці переконані – майстерність броваря ніхто не перевершить.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі