Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Нашим бабусям й дідусям сподобалось би – молоде подружжя “живе у 1940-х”

Важливо

Британці 24-річна Ліберті Ейвері та її чоловік Ґреґ Кірбі, 29 років, із графства Норфолк живуть так, ніби зараз 1940-ві. Навіть своє весілля оформили у стилі тієї епохі. Кажуть, дідусі і бабусі вінчалися б так же само.

Про диваків розповідає ВВС.

Пара щодня одягається у вінтажний одяг, а їхній будинок заставлений меблями тієї епохи.

Вони відвідують свята в стилі 40-х, їздять на американськиму джипі 1942 року випуску і, звісно, вдяглися у вбрання 40-х років у день свого весілля.

“Це просто звичайне життя. Правда”, – каже Ґреґ.

“Ми постаралися зробити наше життя на стільки у стилі 1940-х, на скільки це було можливо. Зробили так, як, можливо, зробили б наші бабусі і дідусі”, – каже чоловік.

При тому, відзначає, що обійшлося не так уже й дорого.

Пара взяла участь у традиційному церковному вінчанні, потім молодята поїли в пабі і влаштувала танці в місцевій сільській ратуші, щоб відсвяткувати.

“Зазвичай нас сприймають позитивно. Хтось дурнувато жартує, але це і гарний спосіб завести нові знайомства, бо люди самі підходять”, – каже Ліберті.

Вона виросла дуже сором’язливою, тож це допомагає їй навчитися спілкуватися із людьми.

Пара намагається якомога менше контактувати із сучасними технологіями. На дозвіллі грають у настільні ігри, а на вихідних ходять танцювати танці із 1940-х.

Ліберті сама займається пошиттям одягу у стилі 1940-х і для інших. Вона любить готувати за рецептами тієї епохи і використовувати тодішнє кухонне приладдя.

Важко дивитися фільми тієї епохи, відзначає Ліберті. А також доглядати за старими тканинами.

Ґреґ працює перукарем. Каже, вони з дружиною вважають одяг тої епохи зручним і привабливим. Це не такий одяг, який можна купити на сезон і потім викинути. Його доводиться ремонтувати і давати йому друге життя, щоб він мав такий же вигляд, як і 80 років тому, відзначає чоловік. Але подружжю це подобається.

Пара разом уже близько десяти років. Познайомилися, коли Ліберті працювала підмайстром перукаря, а Ґреґ прийшов підстригтися.

“З того часу він не може мене позбутися”, – сміється жінка.

Як розповідало BitukMedia, Ліза і Ніл Флетчери із Британії живуть так, ніби зараз 1930-ті. Тож під час святкування Різдва, пара сиділа за столом і слухала грамофон.

A 20-річний Каллум Грабб із містечка Керколді у Шотландії захопився епохою середини ХХ сторіччя. Він їздить на авто, яке на 10 років старше за його бабусю.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі