П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Застрягли у часі – пара живе у 1930-х роках

Важливо

58-річна Ліза і 55-річний Ніл Флетчери із Британії живуть так, ніби зараз 1930-ті. Тож під час святкування Різдва, пара сиділа за столом і слухала грамофон.

Про вінтажних диваків розповідає The Mirror.

Різдвяну ялинку подружжя прикрашає незліченною кількістю оригінальних прикрас 1920-х і 30-х років, які збирали роками на різних ринках і в благодійних магазинах. Святкову вечерю готують на газові плиті 1929 року, страви тримають у холодильнику фірми “Вестінгхауз” 1935 року – його поталанило купити на eBay. Їжу розігрівають на тогочасному електричному підігрівачі, який купили на ярмарку за 5 фунтів стерлінгів. У кухні є оригінальний сервіз 1930-х років, включаючи келихи, скатертину та посуд.

Lisa Fletcher
Фото: The Mirror

І навіть у подарунки одне одному кладуть предмети із того часу. Вони дарують один одному вечірню сукню тої епохи, запонки та книжки із 1930-х. Якось Ніл подарував дружині спідню білизну тої епохи, бакелітові навушники, іншим разом – детекторний приймач із 1920-х.

Також вони люблять сидіти і дивитися чорно-білі телепрограми того періоду. Мобільним зв’язок пара користується, але віддає перевагу стаціонарним телефонам. Трикімнатний будинок обставили меблями і декором тієї епохи.

Lisa and Neil Fletcher
Фото: The Mirror

Ліза пригадує, що купили на гаражному розпродажі коробку за один фут стерлінгів із усяким, як вважали власники, мотлохом. Однак у ній виявилося повно різдвяних прикрас 1930 років.

Lisa and Neil Fletcher
Фото: The Mirror

Подружжя одружилося у 1991-му. Жити у 1930-х завжди мріяла Ліза і вона змогла переконати свого чоловіка. Вінтажне Різдво подружжя розділило зі своїми двома котами. Слухали на грамофоні Snowball у виконанні Аль Боуллі, Sitting on the Ice in the Ice Rink Джорджа Формбі і оригінальну копію пластинки Frosty the Snowman Джиммі Дюранте.

Як повідомляло BitukMedia, подружжя із американського селища Міноміні-Фоллс у штаті Вісконсин Шон Реднер та Хіларі Сігель-Реднер перетворили свій дім на “Мявзей врятованих котячих статуеток”. Вони зібрали понад 13 тис. предметів із зображенням котів різного розміру і форми.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі