Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Могли б не помітити – поліція випадково знайшла тигреня у багажнику

Важливо

Поліція мексиканського міста Ель-Маркес випадково знайшла тигреня у багажнику авто місцевої родини. Тварину намагалися провезти контрабандою. Зловмисники занервували, коли їх зупинили правоохоронці.

Про це повідомляє ВВС.

Муніципальна поліція зупинили пару в авто за незначне порушення правил дорожного руху. Однак пара в салоні поводилася агресивно, водій дуже занервував і спробував утекти. Однак правоохоронці здійснили маневр і змогли заблокувати машину.

Після того правоохоронці оглянули авто і знайшли там тигреня, затиснуте між сумками та валізами.

У Мексиці можна володіти екзотичними тваринами, але за умови ліцензії і довідки, що тварина народилася у неволі. Часто наркоторгівці та інші злочинці купують собі тигрів чи інших диких тварин нелегально.

Зараз тигреням опікуються екперти. Вони спробують повернути його до природного середовища.

У Мексиці час від часу стаються казуси із великим кішками. Так, у 2020-му дорослий бенгальсий тигр сам бродив вулицями міста Тлакепаке. 2019-го у Мехіко правоохоронці зняли з даху трьох левів – чоловік утримував там їх роками. Рик хижаків дуже дошкуляв сусідам.

Як повідомляло BitukMedia, 20-річну американку із Техаса Саванну Ніколь Вальдез судять за те, що вона провезла контрабандою мавпу. Жінка зробила вигляд, що вона перевозить ящик пива.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі