Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У Києві копи відкриють дитячий кінологічний гурток

Важливо

У Києві на базі Кінологічного центру Головного управління Нацполіції з’явиться безкоштовний дитячий кінологічний гурток. Там школярам розповідатимуть про роботу кінолога та вчитимуть роботі із собаками.

Про це поліція повідомила у Facebook.

Заняття у гурту “Юний кінолог” стартують із 25 травня. Поліцейські кінологи будуть ділитися із дітьми своїм досвідом та навчать базовим командам.

Діти зможуть ознайомитися з роботою кінологічної служби, навчитися методам взаєморозуміння з чотирилапими, правилам догляду і спілкування з собаками та їх дресируванню. Також копи обіцяють розвивати у дітей почуття поваги до тварин.

На заняття запрошують дітей віком від шести років. Участь в програмі безоплатна.  Заняття проходитимуть на базі Кінологічного центру Головного управління Національної поліції щосуботи з 10:00 до 12:00 за адресою: вул. Вознесенський узвіз, 27.

Як повідомляло BitukMedia, іспанська лікарня у Барселоні Hospital del Mar та центр із адопції безпритульних тварин та пет-терапії Affinity Foundation створили спільний проєкт. Вони допускають у палати реанімації собак, аби ті морально підтримували пацієнтів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі