Неділя, 19 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Знову не панди – у зоопарку пофарбували собак (ВІДЕО)

Важливо

Черговий китайський зоопарк потрапив у скандал через спробу обдурити публіку та жорстоке поводження з тваринами. За дитинчат панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати пофарбованих цуценят породи чау-чау.

Про це повідомляє New York Post.

Про те, що замість ведмежат публіці показують пофарбованих цуценят, в мережі поширили інформацію 1 травня. “Косплей” розпізнали відвідувачі.

На питання журанілістів, представник зоопарку просто розвів руками – дитинчат панди нема. Тож вони не вигадали нічого кращого, як пофарбувати собак у чорний і білий кольори.

У соцмережах обурюються через жорстоке поводження із тваринами, але в зоопарку заперечують – фарба безпечна для собак.

Дехто в соцмережах відзначає, що вийшло насправді дуже мило. Та така мода не нова. Ще десятиліття тому собак фарбували так спеціально у зоомагазинах. Цуценят розбирали дуже швидко.

Як повідомляло BitukMedia, у гігантських панд є своя версія соціальних мереж. Такого висновку дійшли дослідники дикої природи з Університету штату Мічиган з колегами з Китаю під час спостережень в Національному заповіднику “Волонг”. Бамбукових ведмедів традиційно вважають нетовариськими, проте нове дослідження демонструє, що вони активно використовують специфічне “онлайн-спілкування”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі