Неділя, 19 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Щодня на колесах – підліток понад рік живе у потягах

Важливо

17-річний німецький програміст Лассе Штоллі почав жити у європейських потягах понад рік тому. Для цього купив собі квиток на безлімітні поїздки. Вартує таке щастя близько $10 тис. на рік. Тепер він живе у вагонах, пере білизну у раковинах, а в душ ходить до громадських басейнів.

Про хлопця розповідає New Yourk Post.

“Життя в потязі дає мені свободу вибирати, куди я хочу поїхати в будь-який час. Сніданок вранці на березі Балтійського моря, а ввечері насолоджуюсь заходом сонця в Альпах — можливості безмежні!”, — написав Лассе у нещодавньому дописі в Instagram.

Штоллі покинув своє рідне місто Фокбек на півночі Німеччини у 2022-му у 16 років. Батьки таке рішення сина підтримали.

Фото: https://lassestolley.com/

Тепер хлопець мандрує першим класом, проїжджає щодня близько 1 тис. км. Свої мандрівки публікує в блогові.

Звісно, таке життя вимагає пристосовуватися – їсть Лассе у вагонах-ресторанах, миється у басейнах і пере одяг у раковинах. Хоча прати небагато – хлопець має лише чотири футболки та двоє пар штанів. Він вирішив, що весь одяг має поміститися в один рюкзак.

Більшість часу Лассе працює за ноутбуком, а коли спить – одягає навушники, що поглинають шум.

Хлопець каже, сподівається в майбутньому писати відгуки на роботу перевізника “Дойче Бан” або виробників вагонів і отримувати за гроші.

Як повідомляло BitukMedia, минулого тижня у Нікополі на Дніпропетровщині розшукували песика Боню із Олексіївки. Він самостійно сів в електричку. Знайшли його за 14 км від дому.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі