Неділя, 19 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Сам сів на електричку і поїхав – пес на Дніпропетровщині утік в інше місто

Важливо

Цього тижня у Нікополі на Дніпропетровщині розшукували песика Боню із Олексіївки. Він самостійно сів в електричку. Знайшли його за 14 км від дому.

Про це повідомляє dnepr.info.

Допис про те, що Боня зник, його господарі опублікували у Facebook-спільноті “Хвостаті та чотирилапі Друзі. Україна! Нікополь!” 29 травня. За їх словами, він самостійно сів у електричку в Олексіївці та поїхав до Нікополя.

“Звертаємось до всіх, хто побачить нашого мандрівника, з проханням повідомити. Окремо будемо вдячні за можливість притримати годинку, поки будемо добиратись. Віримо, що разом ми його відшукаємо,” – написали господарі.

За кілька днів собаку знайшли – за 14 км від дому. Повернувся він назад на авто.

“Хочемо щиро подякувати усім хто допомагав, підтримував у пошуках нашого мандрівника Боні. Дякуючи ВАМ, вашим великим люблячим серцям ВІН знайшовся!!! Їдемо додому, – написала власниця.

Як розповідало BitukMedia, пес із Переяслава Київської області, якого місцеві назвали Хатіко, нарешті об’єднався із новою родиною. Влітку 2023 року його врятували будівельники, які працювали на одному з об’єктів міста. Восени бригада поїхала, а хвостатий щодня бігав за автобусом, аби знайти своїх рятівників.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі